Închide meniul

Condiţii de groază pentru Simona Halep, la Australian Open 2021! Poliţia va fi pe urmele ei la fiecare pas

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2020, 9:16

Condiţii de groază pentru Simona Halep, la Australian Open 2021! Poliţia va fi pe urmele ei la fiecare pas

Profimediaimages

Simona Halep va avea condiţii grele la Australian Open

Autorităţile anunţă că sunt dispuse să pregătească măsuri dure, cum ar fi apelarea la poliţie pentru ca jucătorii să fie urmăriţi în orice moment, anunţă ziare.com

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2021 poate fi amânat

O altă mare problemă pentru cei ce vor participa la AO este cea a vaccinului anti-Covid-19. Dacă va exista deja pe piaţă, atunci "gazdele" vor cere o dovadă a vaccinării. Nu toţi tenismenii sunt convinşi de ideea vaccinării, Novak Djokovic fiind unul dintre ei. 

O altă problemă este cea a momentului în care va debuta turneul de la Antipozi. Data oficială pentru acest moment este 18 ianuarie, dar o amânare de cel puţin două săptămâni nu e scoasă din calcul. 

"Sunt încrezător că Openul Australiei va avea loc la începutul anului. Nu pot spune încă în ce condiţii şi când, dar muncim în acest sens. Nu e un lucru simplu să avem sute poate chiar mai bine de o mie de sportivi, plus cei care îi susţin, jurnalişti care vor veni aici pentru un eveniment foarte important. 

Trebuie făcut totul în siguranţă, trebuie făcut corect", a afirmat, sâmbătă, Daniel Andrews, premierul statului Victoria, pentru theage.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și