Închide meniul
Foto

Condiţii inumane pentru Novak Djokovic! Imagini groaznice cu locul unde este obligat să stea sârbul până luni

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 ianuarie 2022, 9:56

Condiţii inumane pentru Novak Djokovic! Imagini groaznice cu locul unde este obligat să stea sârbul până luni

Momente dureroase pentru Novak Djokovic

Profimedia

Novak Djokovic este obligat să stea într-un hotel pentru imigranţi din Melbourne până luni, atunci când i se va judeca recursul în privinţa anulării vizei. Imaginile din interior sunt absolut groaznice. Mâncarea, dar şi hotelul sunt departe de nivelul liderului mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Condiţii inumane pentru Novak Djokovic!

Novak Djokovic plăteşte pentru faptul că a vrut să intre în Australia nefiind vaccinat. Deşi a prezentat o adeverinţă medicală, aceasta nu i-a fost recunoscută şi i s-a anulaz viza. Până luni, când se va judeca recursul său, sârbul este nevoit să stea în condiţii absolut groaznice. Mâncarea primită de liderul mondial ATP în hotelul în care l-au închis autoritățile australiene este alterată. Imaginile apărute din interior sunt absolut incredibile.

Cei de acolo spun că personalul hotelului din cartierul Carlton le-a dat mâncare cu viermi și mucegai la cină. Este vorba despre castroane de pui și broccoli cu viermi și bucăți de pâine mucegăite. „Am fost șocat de mâncarea pe care ne-au dat-o! Pur și simplu ni se pune viața în pericol”, a declarat Mustafa Salah, un solicitant de azil irakian izolat în același hotel cu Novak Djokovic, conform. sbs.com.au. „Nici un animal nu poate mânca acest tip de hrană. De asemenea, nu există mașini de spălat, ne spălăm rufele cu mâna. Nici sală de sport și nici nu putem ieși la aer curat”, a mai dezvăluit Salah.

Citește și:

Mama liderului mondial, revoltată

Mama liderului mondial, Dijana Djokovic este revoltată. „Fiul meu este ținut prizonier! Locul în care stă este murdar, plin de insecte. Nu poate dormi. Mâncarea este groaznică. Nu este corect, este inuman!”, a spus femeia. Forța de frontieră australiană nu a răspuns la acuzațiile cu privire la alimentele alterate, dar un purtător de cuvânt a declarat că această instituție și Departamentul Afacerilor Interne „asigură bunăstarea și sănătatea deținuților din cadrul rețelei australiane de detenție pentru imigranți”.

Djokovic va sta în acest hotel până luni, atunci când un judecător va decide dacă se menține sau nu decizia de expulzare a sârbului. Deținătorul a 20 de tiltluri de Grand Slam le-a cerut autorităților din Australia să își petreacă perioada de carantină într-un apartament închiriat, alături de echipa sa, dar solicitarea a fost respinsă, mai spune sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și