Închide meniul

Condiţii teribile pentru Simona Halep la Australian Open. Când va debuta ediţia din 2021. 5 teste, în 14 zile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2020, 6:40

Condiţii teribile pentru Simona Halep la Australian Open. Când va debuta ediţia din 2021. 5 teste, în 14 zile

ProfimediaImages

Simona Halep, condiţii de groază la Australian Open 2021

L'Equipe susţine că la competiţia ce se va desfăşura în perioada 8-21 februarie jucătorii trebuie să ajungă între 15 şi 17 ianuarie. Ei vor intra într-o carantină de tip "bulă", în care vor sta până pe 31 ianuarie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Condiţii grele pentru Simona Halep, la Australian Open 2021

În această perioadă, nimeni nu poate sta mai mult de cinci ore în afara camerei de hotel. În acest timp, jucătorii se vor antrena sau vor merge la sala de forţă. Forţe de poliţie se vor afla în urma acestora, la fiecare pas. Totul se va întâmpla în Melbourne Park.

Fiecare jucător va putea fi însoţit de încă o persoană şi vor exista grupuri de câte doi jucători (4 oameni) şi ei se vor putea antrena numai între ei, în perioada carantinei. Dacă vreunul dintre cei patru va fi testat pozitiv pentru noul coronavirus, toţi vor rămâne în camerele lor timp de 14 zile după test.

Teste vor avea loc pentru toţi în zilele 1, 3, 7, 10 şi 14 ale carantinei lor.

Simona Halep a avut 4 hernii

Performanţa cere sacrificii. Acest lucru este dezvăluit şi de Simona Halep, care susţine că a avut 4 hernii, prima din ele venind când campioana noastră avea doar 17 ani. 

Reclamă

"Momentul în care trebuie să revii la nivelul cel mai înalt e foarte greu. E un sport solicitant, rotaţiile pe care noi le avem în tenis sunt foarte riscante pentru coloană, fiindcă nu poţi să controlezi viteza cu care te răsuceşti sau modul în care te întinzi după o minge. La 17 ani am avut prima problema la spate şi mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc.

Am în jur de 4 hernii, nu sunt uşor de gestionat. Din 2008 am făcut exerciţii zi de zi, a trebuit să îmi recuperez foarte bine muşchii de lângă coloana vertebrală ca să îmi ţină discurile în aceeaşi linie. Cu bătăturile am avut de tras când eram copil, aveam carne vie şi trebuia să joc meciuri

Ţin minte cum a zis Nadal odată: 'E anormal să nu mă doară ceva'. Permanent avem o durere, e foarte greu, pentru ca ţi se duce în creier, parcă te înţeapă, simţi un cuţit în spate, în inimă, în cap, simţi o senzaţie ciudată" a anunţat Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a câştigat în carieră două turnee de Grand Slam, la Roland Garros şi Wimbledon. În 2018, ea a fost aproape de victorie şi la Australian Open, dar a fost învinsă într-o finală dramatică de Caroline Wozniacki. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și