Închide meniul

Cristian Tudor Popescu, laude pentru Sorana Cîrstea după victoria cu Aryna Sabalenka: „Învinge în cel mai bun meci al vieții ei în tenis, de până acum”

Sebastian Cristian Publicat: 29 martie 2023, 22:23

Reclamă
Cristian Tudor Popescu, laude pentru Sorana Cîrstea după victoria cu Aryna Sabalenka: Învinge în cel mai bun meci al vieții ei în tenis, de până acum”

Sorana Cîrstea, mesaj mobilizator după ce a fost eliminată în semifinale la Miami

Sorana Cîrstea / Profimedia

Cristian Tudor Popescu a avut doar laude pentru Sorana Cîrstea după victoria cu Aryna Sabalenka. Gazetarul a scot în evidență modul excelent în care sportiva noastră a trecut cu brio peste meciul împotriva numărului 2 mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu un joc excelent, fără multe greșeli neforțate, Sorana Cîrstea a învins-o pe Aryna Sabalenka în 2 seturi, 6-4, 6-4.

Cristian Tudor Popescu, laude pentru Sorana Cîrstea după victoria cu Aryna Sabalenka: „Învinge în cel mai bun meci al vieții ei în tenis, de până acum”

„Aikido Sorana! Doamne, ce volé stop cu mână rece a pus Sorana la 0-30, în ultimul ghem, pe torpila Sabalenkăi!

Preluând forța uriașă a mingilor bielorusei, ca într-o înfruntare Aikido, ducându-se cu anticipație acolo unde lovea adversara, servind excepțional, cu ași în momente cheie, și returnând cu calm serviciile violente ale campioanei Australian Open, Sorana învinge în cel mai bun meci al vieții ei în tenis – de până acum… Căci, mai urmează! E în semifinală la Miami!”, a fost reacția lui Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

În semifinale, Soranaa Cîrsteaa o va întâlni pe câştigătorea meciului dintre Ekaterina Alexandrova (Rusia, 18 WTA) şi Petra Kvitova (Cehia, 12 WTA). Jucătoarele calificate în semifinale îşi asigură un premiu de 352.635 de dolari şi 390 de puncte.

Reclamă

Câţi bani va câştiga Sorana Cîrstea după calificarea în semifinale la Miami Open. Românca şi-a asigurat un cec uriaş!

Se ştie câţi bani va câştiga Sorana Cîrstea după calificarea în semifinale la Miami Open 2023. Jucătoarea în vârstă de 32 de ani a reuşit o nouă victorie spectaculoasă şi este la doi paşi de trofeu. A învins-o pe Aryna Sabalenka, a doua favorită a competiţiei cu premii în valoare de 8.800.000 de dolari.

„Sori” a dominat meciul jucat împotriva campioanei de la Australian Open. A început perfect, cu break, şi şi-a adjudecat primul set cu 6-4. Cîrstea a avut 2-0 şi în startul actului secund. Chiar dacă a avut emoţii după ce Sabalenka a trecut la conducere, a reuşit să revină şi să se impună cu 6-4 şi în cel de-al doilea set.

Înaintea meciului din sferturile turneului de la Miami, Soranei Cîrstea îşi asigurase nu mai puțin de 184.465 de dolari şi 215 puncte WTA. După ce a reuşit surprisa şi cu Sabalenka, reprezentanta noastră a dat un adevărat „tun” financiar.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru accederea în semifinalele competiţiei din Florida, Cîrstea va primi 352.635 de dolari şi 390 de puncte WTA. Campioana va încasa 1.262.220 de euro! Sorana va face un salt important şi în circuitul mondial. Românca urcă până pe locul 41 WTA. În momentul de faţă este pe locul 74 mondial.

În semifinalele de la Miami Open, Sorana se va duela cu câştigătoarea meciului dintre Ekaterina Alexandrova (18 WTA) şi Petra Kvitova (12 WTA).

Până să ajungă la Miami Open, Sorana Cîrstea câştigase 7.778.860 de dolari în întreaga carieră.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și