Închide meniul

Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 26 martie 2024, 18:50

Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv: „Am înţeles

Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"

Nick Kyrgios şi Simona Halep / Colaj Profimedia

Nick Kyrgios a reacţionat, după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”. Australianul este accidentat şi stă departe de teren, dar acest lucru nu îl împiedică să îşi facă vocea auzită prin intermediul social media.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Una dintre principalele subiecte de la Miami a fost legată de revenirea pe teren a Simonei Halep, după mai bine de un an şi jumătatea. Românca a fost învinsă de Paula Badosa la revenirea în circuit, dar acest meci îi poate da mare încredere pentru perioada următoare.

Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”

Simona Halep primise o suspendare de patru ani în primă fază, dar românca a câştigat apelul la TAS contra celor de la ITIA, iar suspendarea sa a fost redusă la numai 9 luni, în cele din urmă.

Într-un articol pentru The Times, jurnalistul irlandez David Walsh, cunoscut pentru rolul pe care l-a avut în ancheta împotriva lui Lance Armstrong, a criticat modul în care TAS a investigat cazul Simonei Halep, susţinând că decizia nu poate inspira încredere. Comentatorul Myles David a reacţionat şi el la articolul lui Walsh, spunând că românca „s-a dopat masiv” şi că reducerea suspendării ale legătură cu popularitatea ei:

„Practic Halep s-a dopat şi s-a dopat masiv. Întreg sistemul din tenis a avut nevoie de prea mult timp pentru a lua o decizie. Şi pentru că este plăcută, ei i-au oferit un wildcard la următorul turneu Masters? Am înţeles”, a scris comentatorul Myles David.

Reclamă

Afirmaţiile făcute de Myles David l-au făcut şi pe Nick Kyrgios să reacţioneze. Controversatul jucător australian, care nu se fereşte să îşi exprime opiniile, s-a distrat citind postarea lui David, lăsând un comentariu sugestiv: „lol (n.r. laughing out loud=râde cu poftă)”.

Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki

Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki. Daneza a deranjat-o vizibil pe Simona după ce a afirmat că jucătorii prinşi dopaţi nu ar trebui să primească wild card-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Au urmat mai multe reacţii vehemente ale Simonei Halep, dialogul de la distanţă fiind analizat de mai multe nume mari din tenisul mondial. Roddick susţine că organizatorii de turnee nu pot renunţa la un fost lider mondial.

„Caroline a fost foarte precaută când a făcut acele declarații, dar practic a spus că ea nu crede că sportivii găsiți dopați ar trebui să primească wild card-uri.

Simonei Halep nu i-a plăcut asta, s-a apărat și a spus că nu e o trișoara și nu s-a dopat. E clar că a fost deranjată. Totul este o afacere și e logic să o vrei pe Halep în poveste”, a spus Roddick, citat de tennis.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și