Închide meniul

Daniil Medvedev, către Novak Djokovic, după finala US Open 2023: ”Ce mai cauți aici?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 septembrie 2023, 8:35

Daniil Medvedev, către Novak Djokovic, după finala US Open 2023: ”Ce mai cauți aici?”

Daniil Medvedev, către Novak Djokovic, după finala US Open 2023

Novaj Djokovic, în timpul ceremoniei de premiere de la US Open 2023 / Profimedia Images

Daniil Medvedev a avut un mesaj amuzant către Novak Djokovic, la ceremonia de premiere susținută după finala de la US Open 2023.
Rusul ne-a arătat încă o dată că este un campion și în afara terenului și a găsit puterea să glumească, după ultimul act pierdut în trei seturi, 3-6, 6-7, 3-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniil Medvedev, către Novak Djokovic, după finala US Open 2023: ”Ce mai cauți aici?”

”Ce mai cauți aici?”, a fost întrebarea pusă răzănd de Medvedev, cel care îl învingea pe Nole în finala de la Flushing Meadows, în 2021. Între timp, după succesul de duminică seară, Djokovic a devenit, la 36 de ani, cel mai vârstnic câștigător de Grand Slam.

Rusul a continuat apoi discursul și l-a lăudat pe Djokovic pentru cele 24 de Grand Slam-uri câștigate în carieră. În 2023, sârbul a disputat toate finalele, fiind învins doar de Carlos Alcaraz, la Wimbledon.

Medvedev, după finala de la US Open 2023: ”Este apogeul carierei mele”

„Aceasta este a treia finală a noastră, sper să nu fie ultima. Sper că vei fi prin preajmă multă vreme, dar, totuși, când ai de gând să încetinești puțin? Felicitări ție și echipei tale, eu am un trofeu de Grand Slam și tu ai 24… Eu am 20 de titluri în total și consider că am o carieră ok. Tu ai 24 de titluri de Grand Slam.

Am fost aici acum doi ani și am câștigat. Atunci mi-am sărbătorit aniversarea nunții, a fost un cadou pentru soția mea, astăzi nu am mai reușit. Este iar duminică și iar aniversare, mi-am spus că repet cadoul, dar nu am mai putut.

Reclamă

Sper ca eu și echipa mea să mai facem un pas, un alt titlu aici sau alte câteva. De asemenea, vreau să mulțumesc familiei care nu se află în New York. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, uneori suntem fericiți, alteori triști, dar vă mulțumesc foarte mult că m-ați împins de la spate.

Uf, nu știu (n.r. cum să descrie rivalitatea cu Djokovic)… Pe de o parte, pot spune că este fantastic să-l am pe Novak în finala de Grand Slam, este apogeul carierei mele. Pe de altă parte, dacă el și Rafael Nadal nu ar fi fost, cu siguranță aș fi avut mai multe titluri din cele cinci finale de Grand Slam”, a mai spus apoi Medvedev.

Novak Djokovic, 24 de Grand Slam-uri în carieră

Novak Djokovic, locul 2 ATP, a câştigat US Open, învingându-l în finală pe rusul Daniil Medvedev, numărul 3 mondial, scor 6-3, 7-6 (5), 6-3. Djokovic, care revine astăzi pe prima poziţie ATP, a egalat recordul lui Margaret Court, de 24 titluri de Grand Slam câştigate.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Novak Djokovic este al 96-lea trofeu din carieră la simplu. În accest an, el a câştigat şi Australian Open şi French Open dintre turneele de Grand Slam, iar la Wimbledon a pierdut în finală în faţa lui Carlos Alcaraz. El a mai câştigat treei Grand Slamuri într-un sezon în 2011, 2015 şi 2021.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și