Închide meniul

Jannik Sinner l-a învins pe Carlos Alcaraz şi va juca cu Daniil Medvedev în finala de la Beijing

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 octombrie 2023, 19:00

Jannik Sinner l-a învins pe Carlos Alcaraz şi va juca cu Daniil Medvedev în finala de la Beijing

Jannik Sinner l-a învins pe Carlos Alcaraz şi va juca cu Daniil Medvedev în finala de la Beijing

Jannik Sinner, în semifinala cu Carlos Alcaraz de la Beijing / Profimedia

Jannik Sinner l-a învins pe Carlos Alcaraz şi va juca cu Daniil Medvedev în finala de la Beijing. Italianul s-a impus în două seturi şi a obţinut a patra victorie în faţa lui Alcaraz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinner a câştigat cu 7-6(4), 6-1, după aproape două ore de joc. El îl va întâlni în ultimul act pe rusul Daniil Medvedev, cel care a trecut în semifinale de Alexander Zverev.

Jannik Sinner l-a învins pe Carlos Alcaraz şi va juca cu Daniil Medvedev în finala de la Beijing

Update: Jannik Sinner l-a învins pe Carlos Alcaraz, în a doua semifinală de la Beijing. Italianul a câştigat cu 7-6(4), 6-1, după aproape două ore de joc. Aceasta a fost a patra victorie pentru Sinner în faţa lui Alcaraz. În acest moment, raportul întâlnirilor directe este 4-4 între cei doi.

Pentru a şaptea oară, Daniil Medvedev şi Jannik Sinner se vor întâlni. Cei doi s-au întâlnit până acum numai pe hard, iar rusul s-a impus de fiecare dată. Ultima oară, cei doi s-au întâlnit în finala de la Miami, câştigată de rus- În semifinalele turneului respectiv, Sinner a trecut tot de Carlos Alcaraz.

Daniil Medvedev e în finală la Beijing. Rusul de pe locul 3 ATP şi favorit nr. 2 s-a calificat marţi în finala turneului ATP 500 de la Beijing după ce l-a învins în semifinale pe germanul Alexander Zverev (10 ATP, favorit nr. 8) în două seturi, 6-4, 6-3.

Reclamă

Rusul s-a impus după mai puţin de o oră şi jumătate de joc, el reuşind 8 aşi pe parcursul meciului, germanul având unul singur.

În ultimul act, Medvedev va juca împotriva câştigătorului din partida care-i opune pe Carlos Alcaraz (Spania, 2 ATP, principal favorit) şi Jannik Sinner (Italia, 7 ATP, favorit nr. 6).

Aşa cum se ştie, Daniil Medvedev a disputat luna trecută finala de la US Open, pierdută în faţa actualului lider mondial, sârbul Novak Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și