Închide meniul

Jannik Sinner l-a învins pe Carlos Alcaraz şi va juca cu Daniil Medvedev în finala de la Beijing

Dan Roșu Publicat: 3 octombrie 2023, 19:00

Reclamă
Jannik Sinner l-a învins pe Carlos Alcaraz şi va juca cu Daniil Medvedev în finala de la Beijing

Jannik Sinner l-a învins pe Carlos Alcaraz şi va juca cu Daniil Medvedev în finala de la Beijing

Jannik Sinner, în semifinala cu Carlos Alcaraz de la Beijing / Profimedia

Jannik Sinner l-a învins pe Carlos Alcaraz şi va juca cu Daniil Medvedev în finala de la Beijing. Italianul s-a impus în două seturi şi a obţinut a patra victorie în faţa lui Alcaraz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinner a câştigat cu 7-6(4), 6-1, după aproape două ore de joc. El îl va întâlni în ultimul act pe rusul Daniil Medvedev, cel care a trecut în semifinale de Alexander Zverev.

Jannik Sinner l-a învins pe Carlos Alcaraz şi va juca cu Daniil Medvedev în finala de la Beijing

Update: Jannik Sinner l-a învins pe Carlos Alcaraz, în a doua semifinală de la Beijing. Italianul a câştigat cu 7-6(4), 6-1, după aproape două ore de joc. Aceasta a fost a patra victorie pentru Sinner în faţa lui Alcaraz. În acest moment, raportul întâlnirilor directe este 4-4 între cei doi.

Pentru a şaptea oară, Daniil Medvedev şi Jannik Sinner se vor întâlni. Cei doi s-au întâlnit până acum numai pe hard, iar rusul s-a impus de fiecare dată. Ultima oară, cei doi s-au întâlnit în finala de la Miami, câştigată de rus- În semifinalele turneului respectiv, Sinner a trecut tot de Carlos Alcaraz.

Daniil Medvedev e în finală la Beijing. Rusul de pe locul 3 ATP şi favorit nr. 2 s-a calificat marţi în finala turneului ATP 500 de la Beijing după ce l-a învins în semifinale pe germanul Alexander Zverev (10 ATP, favorit nr. 8) în două seturi, 6-4, 6-3.

Reclamă
Reclamă

Rusul s-a impus după mai puţin de o oră şi jumătate de joc, el reuşind 8 aşi pe parcursul meciului, germanul având unul singur.

În ultimul act, Medvedev va juca împotriva câştigătorului din partida care-i opune pe Carlos Alcaraz (Spania, 2 ATP, principal favorit) şi Jannik Sinner (Italia, 7 ATP, favorit nr. 6).

Aşa cum se ştie, Daniil Medvedev a disputat luna trecută finala de la US Open, pierdută în faţa actualului lider mondial, sârbul Novak Djokovic.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20

Ianis Hagi a marcat din corner chiar de ziua lui! Motivul pentru care a fost trimis iar la Rangers B

0:00

Brigada lui Istvan Kovacs, întoarsă de VAR în Real Madrid – Borussia Dortmund! Singurul moment controversat de pe Bernabeu

23:55 22 oct.

Real Madrid – Borussia Dortmund 5-2! Vinicius, hat-trick de excepţie! Remontada fantastică a campioanei Europei

23:45 22 oct.

VIDEOEliza Samara – Miu Hirano 0-3 a fost în AntenaPLAY. Românca, eliminată de la WTT Champions Montpellier 2024

23:41 22 oct.

„S-a speriat” Helmut Duckadam ştie adevăratul motiv pentru care Gigi Becali se axează pe campionat şi nu pe cupele europene!

22:49 22 oct.

Daniel Paraschiv a marcat pentru Real Oviedo! Primul gol în Spania pentru fotbalistul român

1 FotoDiana Şucu, lux şi opulenţă pe stadionul din Giuleşti. Soţia milionarului Dan Şucu şi-a etalat bijuteriile de sute de mii de euro 2 Cum au reacționat Dan Șucu și soția lui, imediat după Rapid – Farul 5-0. Patronul giuleștenilor s-a descătușat 3 Anunţ bombă! Real Madrid şi Manchester City au pe listă acelaşi antrenor pentru a-i înlocui pe Ancelotti şi Guardiola 4 Florin Manea, reacţie directă după ce a fost anunţată plecarea lui Radu Drăguşin de la Tottenham: „Sunt o mulţime de cluburi!” 5 VIDEOEsteghlal – Al Nassr 0-1 şi Al Gharafa – Al Wasl 1-2 au fost în AntenaPLAY! Ronaldo şi Florinel Coman, decisivi la goluri! 6 FotoCât de frumoasă este soţia lui Alex Dobre! Erika l-a dat peste cap pe noul star al Rapidului
Citește și