Închide meniul

Daniil Medvedev – Holger Rune e finala de la Roma

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 mai 2023, 10:13

Daniil Medvedev – Holger Rune e finala de la Roma

Daniil Medvedev - Holger Rune e finala de la Roma

Daniil Medvedev, la Roma / Profimedia Images

Daniil Medvedev – Holger Rune e finala de la Roma. Daniil Medvedev, favoritul numărul trei, s-a calificat în finala turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 7.705.780 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medvedev l-a învins în două seturi simetrice, 7-5, 7-5, pe grecul Stefanos Tsitsipas (nr.5), sâmbătă, în cea de-a doua semifinală a competiţiei, întreruptă de ploaie timp de peste patru ore.

Daniil Medvedev – Holger Rune e finala de la Roma

Medvedev îl va avea ca adversar în finală pe danezul Holger Rune (20 ani), cap de serie numărul şapte, care a a trecut la rândul său de norvegianul Casper Ruud (nr.4), în faţa căruia s-a impus cu 6-7 (2/7), 6-4, 6-2 în prima semifinală de la Foro Italico.

Rune reuşise să-l elimine în sferturile de finală pe deţinătorul titlului şi principalul favorit, sârbul Novak Djokovic.

În vârstă de 27 de ani, Daniil Medvedev speră să cucerească duminică al 20-lea său titlu în circuitul profesionist, însă primul pe zgură, după 18 pe hard, suprafaţa sa favorită, şi unul pe iarbă.

Reclamă

Holger Rune, jucător cu patru titluri ATP în palmares, va disputa în capitala Italiei a treia sa finală în patru turnee pe zgură la care a luat parte în acest sezon, după cele de la Monte Carlo (înfrângere în faţa rusului Andrei Rublev) şi Munchen (victorie în faţa olandezului Botic van de Zandschulp).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și