Închide meniul

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, susține ideea lui Roger Federer: ”Va fi mai simplu așa”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 5:29

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, susține ideea lui Roger Federer: ”Va fi mai simplu așa”

January 14, 2020, Adelaide, AUSTRALIA: Darren Cahill watches Simona Halep during the second round at the 2020 Adelaide International WTA Premier tennis tournament against Ajla Tomljanovic of Australia (Credit Image: © AFP7 via ZUMA Wire)

Elvețianul a propus unificarea celor două competiții pentru a trece mai ușor peste criza generată de coronavirus. Rafael Nadal și Simona Halep a fost de acord cu ideea lui Federer, iar acum s-a alăturat și Cahill.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep: ”Va fi mai simplu așa”

”În acest moment, ca iubitor al tenisului, dacă vrei să încerci să urmăreşti Cupa Davis, Fed Cup, WTA, ATP sau evenimente mai mici, sunt atâtea platforme la care să te abonezi, e derutant. Va fi mai simplu dacă va avea loc fuziunea circuitelor. În loc să lupte între ele pentru vizibilitate, cele două circuite s-ar uni.

Astăzi, bărbaţii au ceva mai multă greutate la masa negocierilor când se discută despre drepturile TV. (…) Evident, ar putea exista puţin resentiment din partea unor jucători ATP, dar cred că majoritatea ar vedea avantajele acestei soluţii şi ar înţelege că este ceea ce trebuie făcut”, a declarat Cahill, pentru The National, potrivit Agerpres.

Simona Halep, răspuns la propunerea lui Roger Federer

Federer a cerut părerea fanilor într-o postare de pe contul său de twitter. Printre cei care au comentat a fost și Simona Halep.

"Mă întrebam… Sunt singurul care se gândește că acum a venit momentul în care tenisul masculin și cel feminin să fie unite și să se comporte ca atare?", a întrebat Roger Federer.

Reclamă

"Nu ești singurul!", a fost răspunsul imediat oferit de Simona Halep. A intervenit și Nick Kyrgios, care s-a pronunțat printr-un simplu "Da".

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și