Închide meniul

Darren Cahill, revenire spectaculoasă în circuit! Fostul antrenor al Simonei Halep îl va pregăti pe Jannik Sinner

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iunie 2022, 18:23

Darren Cahill, revenire spectaculoasă în circuit! Fostul antrenor al Simonei Halep îl va pregăti pe Jannik Sinner

Darren Cahill a fost desemnat antrenorul anului în tenis. Fostul antrenor al Simonei Halep a împărţit premiul cu Simone Vagnozzi.

Darren Cahill, în timpul unui turneu / Profimedia

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, va colabora cu italianul Jannik Sinner, în vârstă de 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darren Cahill și Jannik Sinner au fost văzuți împreună, la o ședință de pregătire, la Estbourne, turneu care va începe săptămâna viitoare, conform tennis.com. Atunci e așteptat să vină și anunțul oficial al colaborării dintre cei doi.

Darren Cahill îl va antrena pe Jannik Sinner

S-a zvonit că Jannik Sinner cauta un nume important care să-i fie alături, după despărțirea de antrenorul din copilărie Riccardo Piatti, care a avut loc după Australian Open. Italianul mai este sfătuit și de Simone Vagnozzi.

Cahill, fost antrenor al lui Andre Agassi, Lleyton Hewitt și Simona Halep, începuse sezonul lucrând cu Amanda Anisimova, dar apoi a decis să ia o pauză de la tenis.

Jannik Sinner a câștigat în 2021 turneele de la Melbourne 1, Washington, Sofia și Antwerp.

Reclamă

Darren Cahill nu o mai antrenează pe Amanda Anisimova

Antrenorul Darren Cahill a venit cu lămuriri după ce a încetat să mai fie antrenorul Amandei Anisimova. Australianul a rupt tăcerea şi a explicat motivul pentru care a a decis să nu mai facă parte din echipa jucătoarei de 20 de ani, care ocupă locul 43 WTA.

Vreau să vă ofer o scurtă explicaţie despre evenimentele de la Indian Wells. Am ajuns în SUA cu aproximativ trei zile înainte de a merge la Indian Wells şi nu m-am simţit bine. După cea de-a doua zi pe teren cu Amanda, mi-am dat seama rapid că nu aveam cum să fac faţă şi să-i acord atenţia şi grija necesare pentru a-mi face treaba de antrenor în mod corespunzător.

Nu este uşor de explicat, dar de când am ieşit din carantină forţată de 28 de zile, la sfârşitul anului trecut, în Australia, am avut probleme să merg. Asta s-a întâmplat şi în urma carantinei de 14 zile înainte de Australian Open în 2021, urmată de nouă luni petrecute în străinătate, din cauza restricţiilor noastre la frontieră şi a regulilor de carantină. După ce am petrecut 28 de zile analizând şi criticând fiecare mişcare de antrenor, meci şi punct din 2021, mintea mea era epuizată”, a spus Cahill.

Reclamă 4 / 0/3

Darren Cahill, sfaturi pentru Simona Halep

Simona Halep a declarat, sâmbătă, că Darren Cahill a fost un antrenor extrem de important pentru cariera sa, subliniind că acesta a sfătuit-o să meargă la academia lui Patrick Mouratoglu.

Am un antrenor şi un sparring-partner de la Patrick. Darren (n.r. – Darren Cahill – fostul antrenor) m-a convins să merg la academia Mouratoglou, îl respectă foarte mult pe Patrick. Mi-a spus că ar fi cea mai bună alegere pentru mine, pentru că este destul de aproape de casă.

A fost o săptămână minunată acolo, m-am simţit foarte bine. A fost important să merg acolo, a fost minunat acolo, erau copii, atmosfera a fost frumoasă, un vibe bun. Este şi aproape de România, un zbor de două ore. Morgan (n.r. – Bourbon, noul antrenor cu care colaborează) este un tip bun, ştie tenis, ştie ce face, lucrăm doar de o săptămână. El se adaptează la mine, eu ascult când îmi spune ceva„, a precizat Halep înainte să ia startul la Indian Wells.

Recomandări
  • Darren Cahill îl va pregăti pe Janick Sinner
  • Cahill revine în circuit

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și