Închide meniul

De ce crede Darren Cahill că Simona Halep este nevinovată. Ce a spus despre Patrick Mouratoglou: „El a fost la audieri”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 septembrie 2023, 19:49

Reclamă
De ce crede Darren Cahill că Simona Halep este nevinovată. Ce a spus despre Patrick Mouratoglou: „El a fost la audieri

De ce crede Darren Cahill că Simona Halep este nevinovată

Simona Halep şi Darren Cahill / Profimedia

S-a aflat de ce crede Darren Cahill că Simona Halep este nevinovată. Fostul antrenor al româncei a avut o nouă reacţie după ce „Simo” a primit suspendarea maximă, de patru ani. Australianul este sigur că Halep niciodată nu ar fi acceptat să se dopeze voit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cahill a oferit detalii despre perioada în care a colaborat cu fosta perioada în care a colaborat cu fostul lider mondial. Acesta o asigură pe Simona de toată susţinerea şi aşteaptă o victorie în recursul de la TAS.

De ce crede Darren Cahill că Simona Halep este nevinovată

Darren Cahill anunţă că nu ştie foarte multe detalii de la audierile la care au participat Simona Halep şi Patrick Mouratoglou. Totuşi, australianul este 100% sigur că Halep este nevinovată.

Oamenii care mă urmăresc cred că știu deja de câteva luni că nu am nimic altceva decât susținere pentru Simona. O știu pe ea, pe familia ei, știu cum e în aceste cercuri din lumea tenisului, o cunosc pe Virginia Ruzici, omul care i-a fost agent timp de foarte mulți ani și care a fost responsabil pentru susținerea ei încă de la o vârstă fragedă.

Eu am petrecut șase ani cu Simona, trăind și suferind în tenis, alături de Teo Cercel și alți oameni care i-au fost alături în acești ani. Felul în care se comporta față de cariera ei și cât de atentă era să nu cumva să ia ceva ilegal, să nu cumva să intre ceva ilegal în organism. Simona se asigura că verificăm de trei ori totul. Știu cât de important e și a fost pentru ea să fie curată. Nimic nu s-a schimbat.

Reclamă

„Îmi doresc ca la TAS să reiasă la suprafață adevărul”

Știu că nu ar face nimic de acest fel în mod intenționat. Ar fi greșit. Fără îndoială a existat o problemă cu o substanță din suplimentele pe care le lua. Până și ITIA a transmis că acceptă ideea că a existat o contaminare a unui supliment. Desigur, e responsabilă pentru asta și o știe, dar pentru mine să comentez mai mult decât am făcut-o deja ar fi greșit. Aștept să văd ce se întâmplă la TAS. Are alături de ea experți, o echipă bună, oameni care cred în ea și în nevinovăția ei.

Eu nu am fost în echipa ei la momentul la care s-a întâmplat, Patrick Mouratoglou era antrenorul ei. Patrick a fost la audieri timp de două zile înainte de Wimbledon, așa că ei știu foarte bine care este stadiul acestui proces. Eu pe de altă parte nu cunosc detaliile. Dar o știu pe Simona și știu că nu ar face nimic greșit. Are toată susținerea mea și ea știe asta. Sper ca toți cei din jurul ei să știe asta. Îmi doresc ca la TAS să reiasă la suprafață adevărul și să o vedem pe teren cât mai repede cu putință pentru că asta vreau pentru ea„, a transmis Darren Cahill, în cadrul Advantage Connors, potrivit eurosport.ro.

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, iar în paşaportul ei biologic s-ar fi descoperit mai multe nereguli. Riscă să îşi încheie prematur cariera, în urma deciziei anunţate de ITIA. Fostul lider WTA, care a câştigat 24 de titluri, urmează să împlinească 32 de ani pe 27 septembrie. 40.200.000 de dolari a obţinut din tenis, până să suspendată.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, discurs vehement în fața jurnaliștilor

Simona Halep nu renunţă la luptă. Fostul lider mondial anunță că se va duce la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a-și dovedi nevinovăția.

În fața casei pe care o deține în Constanța, fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros a ținut să îi anunțe pe fani că va veni momentul în care va demonstra că nu s-a dopat.

Sunt șocată! E o mare nedreptate ce se întâmplă, nu m-am dopat absolut niciodată și toate acestea or să iasă la iveală într-o zi.

Las experții să discute, ei se pricep cel mai bine și sunt convinsa că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovata și curată.

Tot ce s-a întâmplat a fost nedrept, din toate punctele de vedere și pot să spun că sunt dezamăgită că se poate judeca un sportiv doar pe presupuneri, toate analizele mele de sânge au ieșit negative și nu s-au găsit niciodată substanțe interzise, la urină doar pe data de 29 când a ieșit o cantitate infima de Roxadustat și asta a fost totul.

O să fac apel la TAS la această decizie fără sens și sper la adevărul o să iasă la iveala într-o zi și o să lupt până la capăt pentru acest lucru“, a declarat Simona Halep, în fața jurnaliștilor aflați în fața casei ei.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și