Închide meniul

Decizie de ultimă oră a Emmei Răducanu! S-a retras de la acest turneu. Când ar putea reveni pe teren

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 21 septembrie 2021, 15:17

Emma Răducanu începe să-şi calculeze cât mai atent paşii după ce a dat marea lovitură la US Open. Britanica cu tată român a pus mâna pe ultimul turneu de Mare Şlem al anului, dar revenirea pe teren se lasă aşteptată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizie de ultimă oră a Emmei Răducanu

Deşi era aşteptată să revină pe teren la turneul WTA de la Chicago, Emma Răducanu a luat decizia să se retragă din competiție. Britanica a atras toate privirile în această toamnă după ce a cucerit primul titlu de Grand Slam din carieră la US Open. Acum a spus pas turneului programat în perioada 27 septembrie – 3 octombrie.

Sportiva cu origini românești, care a urcat în acest an de pe locul 338 WTA pe a 22-a poziție a clasamentului mondial, a luat, însă, decizia de a se retrage din competiție, fără a da vreo explicație.
În urma acestei hotărâri, cel mai probabil primul turneu la care Emma Răducanu va participa după succesul de la US Open este cel de la Indian Wells, care va debuta pe 6 octombrie.

Anunţul lui Andy Murray despre Emma Răducanu

După victoria de la US Open, mulți s-au întrebat cum va gestiona Emma succesul, despre cum trebuie să se pregătească mental și ce greșeli trebuie să evite pentru a nu își irosi talentul enorm, așa cum au făcut-o în trecut mai mulţi jucători cu mare potențial. Andy Murray nu se va afla printre ei, deși, prin natura relației pe care o au, sunt foarte apropiați, Nigel Sears, fostul antrenor al lui Răducanu, fiind socrul scoțianului.

Murray a explicat cât de mult a fost deranjat în trecut de oamenii care credeau că știu mai bine decât el ce e de făcut și a promis că nu va fi intruziv și nu îi va oferi sfaturi Emmei Răducanu decât în măsura în care aceasta va cere special acest lucru.

Reclamă

„Nu o să îi dau sfaturi Emmei niciodată din proprie inițiativă. Nu mi-a plăcut niciodată cum foștii jucători britanici veneau și își dădeau cu părerea după fiecare victorie sau înfrângere pe care o aveam. Veneau cu sfaturi despre ce am de făcut, poate că erau bine intenționați, dar eu nu le-am cerut opinia.

Mi s-a părut extrem de iritant la vremea respectivă și încă sunt de aceeași părere. Așa că, nu vreau să mă transform într-o astfel de persoană, care crede că știe ce e mai bine de făcut în locul Emmei. Ce a realizat ea e incredibil, sper să continue la fel, am mare încredere în ea. Dacă vreodată va dori să vorbim sau dacă familia ei mă va suna, evident că voi fi lângă ea, dar nu voi pătrunde eu din proprie inițiativă în viața și cariera ei”, a explicat Murray pentru BBC.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Decizie de ultimă oră a Emmei Răducanu
  • S-a decis să spun pas acestui turneu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și