Închide meniul
EXCLUSIV

Românul care a antrenat-o pe Emma Răducanu în România, dezvăluiri savuroase din interiorul familiei campioanei de la US Open 2021: „Tatăl său mi-a cerut asta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 septembrie 2021, 17:09

Românul care a antrenat-o pe Emma Răducanu în România, dezvăluiri savuroase din interiorul familiei campioanei de la US Open 2021: „Tatăl său mi-a cerut asta!

Emma Răducanu, alături de Ian Răducanu

Profimediaimages

Alexandru Berbec este românul care a avut privilegiul că o antreneze pe Emma Răducanu la Centru Naţional de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o plăcere să mă trezesc cu familia Răducanu, tatăl şi fata, venind aici la federaţie şi căutând să facă un program de pregătire de 3 săptămâni. Veniseră în vacanţă la bunici. Ea fiind un no name la vârsta aceea, la 15 ani, comparativ cu un câştigător US Open, să văd un copil foarte talentat, foarte modest, care îşi vedea de treaba ei. Era tot timpul interesată să absoarbă informaţii, cum să joace mai bine, cum să îşi perfecţioneze jocul. A fost un exemplu şi pentru fetele care erau la noi, pentru că la 15 ani să te comporţi că un jucător profesionist„, a spus Alexandru Berbec în exclusivitate la Antena Sport.

Alexandru Berbec: „Tatăl ei mi-a spus să exersăm limba română!”

Alexandru Berbec a mai dezvăluit şi ce i-a cerut tatăl Emmei Răducanu.

Tatăl ei chiar mi-a spus să exersăm şi limba română, ei vorbind mai puţin în casă”, a dezvăluit Alexandru, care a spus şi care este marele său regret.

„De felicitat (n.r. – după ce a câştigat US Open 2021) nu am apucat, pentru că numărul tatălui ei nu l-am mai găsit în telefon. Asta e unul dintre ofurile mele. Al doilea of ar fi că nu am apucat atunci să fac o poză, deşi eu tatălui i-am spus: Copiul e atât de serios şi implicat şi devotat, că e imposibil să nu ajungă în top 100„, a mai spus Alexandru Berbec.

Reclamă

Performanţă uriaşă reuşită de Emma Răducanu la US Open 2021

Emma Răducanu a scris istorie la US Open 2021, iar succesul sportivei cu origini româneşti este considerat de englezi cel mai mare din istorie. Jurnaliştii de la The Sun consideră că victoria de seara trecută este cea mai mare din istoria sportului englez.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și