Închide meniul

Dezvăluirea făcută despre Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep: „Ştiu de pe vremea când mă antrenam acolo”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 30 noiembrie 2023, 23:22

Dezvăluirea făcută despre Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep: „Ştiu de pe vremea când mă antrenam acolo

Cât de frumoasă este soţia lui Patrick Mouratoglou. Ada arată uimitor şi întoarce toate privirile

Patrick Mouratoglou, în timpul unui meci / Profimedia

Dezvăluirea făcută despre Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep. Victor Hănescu a vorbit despre suspendarea dublei câştigătoare de Grand Slam şi despre relaţia sa cu antrenorul francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul în care au început colaborarea, Simona Halep a renunţat la toate celelalte persoane din echipa sa şi a mers pe mâna lui Mouratoglou. Lui Hănescu i s-a părut ciudat că francezul nu a vorbit mai devreme despre cazul româncei şi a dezvăluit că tatăl lui Mouratoglou are o avere uriaşă.

Dezvăluirea făcută despre Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep

Chiar dacă i s-a părut ciudată decizia Simonei Halep de a îndepărta echipa cu care a colaborat ani de zile înainte de parteneriatul cu Mouratoglou, Victor Hănescu înţelege acest lucru din perspectiva francezului. Paris Mouratoglou are o avere impresionantă, estimată la 650 de milioane de euro. De origine greacă, el s-a mutat la 13 ani în Franţa şi a devenit un om de afaceri renumit.

„A fost destul de ciudat pentru că, atunci când Patrick Mouratoglou și Simona Halep au început colaborarea, toată lumea era foarte încântată, se vorbea încontinuu de acest parteneriat.

Când Simona Halep a fost depistată, mi s-a părut că Mouratoglou a ieșit deodată din acest parteneriat. Nu a mai spus nimic, nicio declarație, ca să vorbească abia la finalul acestui proces lung și greu. Până la urmă, fiecare gestionează lucrurile cum știe. Era mai frumos să fie lângă Simona. Nu spun că e vina lui, poate chiar nu a știut.

Reclamă

Pare ciudată (nr. că Mouratoglou i-a îndepărtat Simonei Halep toată echipa), dar trebuie să ne dăm seama cum funcționează o academie de renume. De exemplu, și eu, dacă aș lucra cu un jucător de performanță, aș folosi oamenii mei. Poate există o justificare pentru care Mouratoglou a vrut să lucreze cu oamenii lui. Tatăl lui Mouratoglou este unul din primii 3 oameni bogați din Franța.

Știu de pe vremea când mă antrenam acolo. Ca să înceapă academia, a investit enorm. A adus specialiști, jucători buni, ca să crească renumele. Patrick Mouratoglou e un om pasionat de tenis, care și-a dedicat toată viața acestui scop. Mai ales că a avut un tată bogat, putea să facă orice sau să nu facă chiar nimic”, a declarat Victor Hănescu, în cadrul podcastului Business Philosophy.

Suspendată pentru dopaj, Simona Halep a fost invitată să participe la un turneu în Rusia: „Am negociat, voia să vină”

Suspendată pentru dopaj, Simona Halep a fost invitată să participe la un turneu în Rusia, susţine presa din Rusia. Turneul demonstrativ Northern Palmyra Trophies, de la Sankt Petersburg, a atras mai multe nume mari, iar Halep s-ar fi aflat printre ele dacă nu avea problema suspendării pentru dopaj, scrie presa din Rusia.

Reclamă 4 / 0/3

Competiţia ar împrumuta formatul Laver Cup, fiind două echipe conduse de Svetlana Kuznetsova și Nikolay Davydenko. Turneul demonstrativ, care se desfăşoară între 1-3 decembrie, a stârnit reacţii furibunde din Ucraina.

„Am negociat cu Halep! Așteptam hotărârile judecătorești în cazul ei. Din păcate, nu au fost unele pozitive pentru ea. Simona ne-a spus: «Să nu ne forțăm norocul». Dar ea ar fi vrut să vină!”, a declarat Natalia Kamelzon, directorul general al turneului, citată de championat.com.

Karen Khachanov, Dusan Lajovic, Adrian Mannarino, Roberto Bautista Agut și Jasmine Paolini se numără printre sportivii care vor participa la demonstrativul de la Sankt Petersburg.

Turneul a stârnit reacţii virulente din tabăra ucraineană. Cel mai vehement a fost Aleksandr Dolgopolov, fost tenismen ucrainean, care s-a înrolat în armata ucraineană după începerea războiului.

„Să iei bani de la ucigași, violatori, călăi, jefuitori și criminali de război?! Băieții ăștia se bucură”, a scris Dolgopolov pe reţelele sociale.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și