Închide meniul

Suspendată pentru dopaj, Simona Halep a fost invitată să participe la un turneu în Rusia: „Am negociat, voia să vină”

Publicat: 30 noiembrie 2023, 13:51

Reclamă
Suspendată pentru dopaj, Simona Halep a fost invitată să participe la un turneu în Rusia: „Am negociat, voia să vină

Suspendată pentru dopaj, Simona Halep a fost invitată să participe la un turneu în Rusia

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia Images

Suspendată pentru dopaj, Simona Halep a fost invitată să participe la un turneu în Rusia, susţine presa din Rusia. Turneul demonstrativ Northern Palmyra Trophies, de la Sankt Petersburg, a atras mai multe nume mari, iar Halep s-ar fi aflat printre ele dacă nu avea problema suspendării pentru dopaj, scrie presa din Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Competiţia ar împrumuta formatul Laver Cup, fiind două echipe conduse de Svetlana Kuznetsova și Nikolay Davydenko. Turneul demonstrativ, care se desfăşoară între 1-3 decembrie, a stârnit reacţii furibunde din Ucraina.

Suspendată pentru dopaj, Simona Halep a fost invitată să participe la un turneu în Rusia: „Am negociat, voia să vină”

Am negociat cu Halep! Așteptam hotărârile judecătorești în cazul ei. Din păcate, nu au fost unele pozitive pentru ea. Simona ne-a spus: «Să nu ne forțăm norocul». Dar ea ar fi vrut să vină!”, a declarat Natalia Kamelzon, directorul general al turneului, citată de championat.com.

Karen Khachanov, Dusan Lajovic, Adrian Mannarino, Roberto Bautista Agut și Jasmine Paolini se numără printre sportivii care vor participa la demonstrativul de la Sankt Petersburg.

Turneul a stârnit reacţii virulente din tabăra ucraineană. Cel mai vehement a fost Aleksandr Dolgopolov, fost tenismen ucrainean, care s-a înrolat în armata ucraineană după începerea războiului.

Reclamă

Să iei bani de la ucigași, violatori, călăi, jefuitori și criminali de război?! Băieții ăștia se bucură”, a scris Dolgopolov pe reţelele sociale.

Cine va participa la turneul demonstrativ Northern Palmyra Trophies

Echipa Leilor:

Căpitan: Svetlana Kuznetsova
Karen Khachanov (Rusia, 15 ATP)
Laslo Djere (Serbia, 33 ATP)
Alexander Shevchenko (Rusia, 63 ATP)
Anastasia Potapova (Rusia, 28 WTA)
Jasmine Paolini (Italia, 30 WTA)
Victoria Tomova (Bulgaria, 95 WTA)

Echipa Sfincșilor:

Căpitan: Nikolay Davydenko
Adrian Mannarino (Franța, 22 ATP)
Dusan Lajovic (Serbia, 48 ATP)
Roberto Bautista Agut (Spania, 57 ATP)
Veronika Kudermetova (Rusia, 19 WTA)
Diana Shnaider (Rusia, 60 WTA)
Yulia Putintseva (Kazahstan, 68 WTA)
Alexander Bublik (Kazahstan, 32 ATP) va putea juca pentru ambele echipe.

Reclamă 4 / 0/3

„Poate reveni în Top 20 WTA”! Declaraţia care îi dă speranţe Simonei Halep

Declaraţia care îi dă speranţe Simonei Halep a venit de la Victor Hănescu, fost tenismen şi proprietar al unei academii de tenis.

Hănescu e convins că românca poate să revină în primele 20 de jucătoare ale lumii dacă suspendarea pe care o va primi la TAS nu va fi la fel de mare precum cea primită de la ITIA.

Dacă suspendarea nu va fi atât de mare și dacă ea își dorește, sunt convins că poate să revină. Simona este o sportivă extrem de talentată, are o capacitate de efort foarte mare, este un talent.

De asta a și ajuns pe locul 1 mondial. Ăstea sunt lucruri care se vedeau de la 16 ani că o să fie între cele mai bune jucătoare din lume… cine are ochi să vadă. Poate să revină. Nu știu dacă va reveni pe locul 1 WTA. Dar la ce calități are ea, clar poate să revină în top 20 mondial. Dar suspendarea să nu fie extrem de lungă”, a declarat Victor Hănescu în podcastul Business Philosophy.

Simona Halep, pregătită pentru TAS! Anunţul făcut de Tribunalul de la Lausanne

Simona Halep e pregătită să se apere la TAS, acolo unde speră să scape măcar de o parte din pedeapsa de 4 ani de suspendare din circuit, primită de la ITIA, în această toamnă.

Tribunalul de la Lausanne a venit cu un răspuns, după ce luni a apărut programul primelor trei luni de la TAS, în care cazul Simonei Halep nu era inclus. TAS a venit cu informaţii legate de procedura în sine, care depinde de disponibilitatea arbitrilor, dar şi a părţilor de procedură.

„Datele audierilor sunt stabilite în funcție de disponibilitatea arbitrilor și a părților la procedură. De asemenea, este posibil ca mai multe audieri să aibă loc în aceeași zi.

Reclamă

Din aceste motive, este posibil (cu condiția ca schimbul de observații scrise să fi fost finalizat mai întâi) ca audierea să aibă loc înainte de 26 ianuarie 2024″, e răspunsul TAS, conform fanatik.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
Vezi toate știrile
Citește și