Închide meniul

Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud – Tsitsipas e finala turneului

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 aprilie 2024, 21:09

Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud – Tsitsipas e finala turneului

Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud - Tsitsipas e finala turneului

Novak Djokovic, în timpul unui meci/ Profimedia

Novak Djokovic a fost eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Norvegianul a ajuns în a doua sa finală ATP Masters 1000, prima de după 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruud l-a învins pe liderul mondial cu scorul de 6-4, 1-6, 6-4. Ruud nu câştigase niciun set în faţa lui Djokovic în precedentele cinci confruntări . El a ajuns sâmbătă în a treia sa finală din acest sezon, după Acapulco şi Los Cabos, pierdute.

Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo!

Jucătorul în vârstă de 25 de ani, care avea un bilanţ de 0-11 împotriva jucătorilor din Top 3 înainte de victoria de sâmbătă, este primul norvegian care învinge un număr 1 mondial în istoria clasamentului ATP (din 1973).

Ruud a câştigat nouă din cele 10 trofee ale sale pe zgură, dar nu a triumfat niciodată peste nivelul ATP 250, relatează news.ro. El va spera să schimbe acest lucru atunci când îl va întâlni pe Stefanos Tsitsipas în meciul pentru titlu de la Monte-Carlo.

Tsitsipas l-a învins şi el surprinzător pe Jannik Sinner în semifinalele de la Monte Carlo

Grecul Stefanos Tsitsipas a trecut şi el surprinzător de Jannik Sinner în semifinalele turneului de la Monte Carlo.

Reclamă

Tsitsipas (locul 12 ATP) l-a învins pe Jannik Sinner (locul 2 ATP) cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4. Meciul lui Tsitsipas cu Sinner a durat două ore şi 39 de minute.

Grecul a reuşit să îi administreze lui Sinner a doua înfrângere din acest an.

A fost tenis la cel mai înalt nivel”, a declarat Stefanos Tsitsipas după victoria de senzaţie contra lui Sinner. „Este unul dintre cei mai dificili adversari cu care m-am confruntat până acum… să găsesc o cale atunci când nu au fost multe, sunt extrem de mândru de asta”, a subliniat grecul.

Reclamă 4 / 0/3

Tsitsipas a cucerit de două ori turneul de la Monte Carlo, în anii 2021 şi 2022.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și