Închide meniul

Dumitru Dragomir, ipoteză şocantă în scandalul de dopaj al Simonei Halep: „Ţi-am zis că ea a nenorocit-o!”

Reclamă

Publicat: 18 noiembrie 2023, 8:56

Dumitru Dragomir, ipoteză şocantă în scandalul de dopaj al Simonei Halep: „Ţi-am zis că ea a nenorocit-o!

Dumitru Dragomir, ipoteză şocantă în scandalul de dopaj al Simonei Halep

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou la un antrenament / Profimedia Images

Dumitru Dragomir a oferit o ipoteză şocantă în scandalul de dopaj al Simonei Halep. Cel supranumit „Oracolul din Bălceşti” crede că soţia lui Patrick Mouratoglou e de vină pentru ce s-a întâmplat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir a spus relaxat ce crede, în ciuda faptului că acuzaţiile sunt de-a şocante. Dumitru Dragomir a spus, recent, că o cunoaşte pe Simona Halep şi a dezvăluit că tenismena din România are câteva zeci de milioane de euro în conturi.

Dumitru Dragomir, ipoteză şocantă în scandalul de dopaj al Simonei Halep: „Ţi-am zis că ea a nenorocit-o!”

Ți-am zis că nevasta lui Mouratoglou a nenorocit-o. Ți-am zis? Băi, fii atent aici. Am stat și m-am gândit că ceva nu se leagă. Ți-am spus, aici e lucru necurat. Soția i-a băgat colagenul.

Domne, spunea ea și atunci îl nenorocea. Știi cum sunt criminalii, recunoști din prima, îți dă mai puțin. Eu cred că nevastă-sa a făcut din prostie, din gelozie. Dacă ea spunea la proces, la TAS, la instanța finală. 

Dacă spunea Simona să îl cheme pe Mouratoglou la proces, păi ce, ea putea să ia dacă nu îi dădea el? Îl cheamă tribunalul acum. Eu, dacă aș fi avocatul Simonei, îl chemam. Simona nu a făcut asta pentru că este o doamnă.

Reclamă

Sunt oameni în viață care au atâta demnitate cum noi nu putem înțelege. Ea crezându-se nevinovată a crezut că niciodată nu o să ia suspendare. Și în momentul în care i-a spus lui că trebuie să spun că nu am încotro, a ieșit el și a spus”, a declarat Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Patrick Mouratoglou, noi declaraţii despre Simona Halep: „Nu s-a dopat niciodată! Este o victimă”

Patrick Mouratoglou a făcut noi declaraţii despre Simona Halep. Antrenorul francez s-a arătat optimist în ceea ce priveşte recursul Simonei Halep.

Mouratoglou a subliniat că Simona Halep nu s-a dopat niciodată şi că românca este o victimă.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt încrezător pentru viitorul Simonei Halep, după apelul făcut la TAS, deoarece e un tribunal independent. Am putut stabili de unde a venit contaminarea. Deci noi i-am propus să ia colagenul și l-am cumpărat de la o companie.

S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu aveam de unde să știu, dar îmi asum responsabilitatea pentu ce s-a întâmplat, întrucât e vorba de echipa mea și de mine. Noi i-am cumpărat acest colagen.

Am făcut toate testele posibile pentru a stabili că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că tribunalul independent va constata că Simona nu s-a dopat niciodată, că este o victimă și trebuie să revină pe teren și să joace cât de repede posibil”, a declarat Patrick Mouratoglou în podcastul Tenis Weekly.

Un nume mare din tenis s-a năpustit asupra lui Patrick Mouratoglou în cazul de dopaj al Simonei Halep: „A distrus-o”

Fosta jucătoare de tenis australiană Rennae Stubbs (52 de ani) i-a adus acuzaţii grave lui Patrick Mouratoglou în cazul de dopaj al Simonei Halep.

Rennae Stubbs a fost în trecut numărul 1 WTA la dublu şi a cucerit 6 turnee de Grand Slam, la dublu şi la dublu mixt. Stubbs a antrenat-o şi ea, la un moment dat, pe Serena Williams, la fel ca Patrick Mouratoglou.

Nu înțeleg de ce a decis să vorbească acum, sunt de părere că este puțin prea târziu! Dacă nu cumva o spune acum, cu procesul de la TAS, în speranța că va reuși să primească o pedeapsă mai blândă și o face special pentru acea bătălie în instanță. Poate că el crede că ar putea influența TAS-ul, dar mulți oameni se întreabă și despre neregulile din pașaportul biologic.

Simona și-a schimbat toată echipa în decurs de șase luni. A avut de-a face cu o mulțime de accidentări, a avut problema cu mușchii gambei, diferite lucruri. Probabil că încercau să găsească o modalitate de a o ajuta cu problema de la gambă. Nu știu, speculez, ceea ce probabil nu ar trebui să fac, dar mă gândesc că poate ei încercau să repare accidentarea, să o readucă pe drumul cel bun și s-au gândit la colagen. Încercând să introducă asta în organismul ei, au distrus-o!”, a declarat Rennae Stubbs, citată de tennisuptodate.com.

Reclamă

„Mă simt responsabil!” Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. Antrenor francez a spus că se „simte responsabil” pentru situaţia în care se află Simona Halep.

Patrick Mouratoglou a vorbit despre cazul Simone Halep, după ce sportiva din România a fost suspendată 4 ani dpentru dopaj. Muratoglou a spus că echipa sa de la Academie i-a propus Simonei Halep să ia acel colagen. Totodată, Mouratoglou s-a arătat încrezător în şanse Simonei Halep la TAS.

Sunt încrezător în ce privește apelul Simonei la TAS, pentru că este un tribunal independent. Am putut determina de unde vine contaminarea. Noi i-am propus să ia colagen și i-am adus acest colagen de la o companie. Produsul s-a întâmplat să fie contaminat. Nu era niciun mod prin care să fi putut ști asta. Dar mă simt responsabil pentru ce s-a întâmplat, pentru că e echipa mea, deci practic eu i-am adus acest colagen.

Am făcut toate testele posibile ca să putem determina că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că acest tribunal independent va admite faptul că Simona nu s-a dopat niciodată. Simona e o victimă și trebuie să se întoarcă înapoi pe teren și să concureze cât de repede posibil.

Reputația ta are de suferit, afectată de faptul că numele tău e asociat cu dopingul, chiar dacă tu nu te-ai dopat. Activitatea ta este oprită pe o perioadă care poate fi foarte lungă, și îți poate afecta întreaga carieră. Și-ți afectează reputația dintr-un motiv care nu-i corect, pentru că tu nu ai făcut nimic rău. Așa că asta mi-a deschis ochii, înțeleg că i se poate întâmpla oricui, așa că trebuie să fii 100 la 100 sigur în ce privește companiile pe care le alegi (n.a. pentru furnizarea produselor), ca asta să nu se întâmple”, a spus Patrick Mouratoglou într-un video postat pe reţelele de socializare.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și