Închide meniul

„E gălăgie! Nu, nu înțelegi!” Sorana Cîrstea, dialog tensionat cu arbitrul de scaun: „Într-un moment ca ăsta dai serviciul doi?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2022, 2:25

„E gălăgie! Nu, nu înțelegi! Sorana Cîrstea, dialog tensionat cu arbitrul de scaun: „Într-un moment ca ăsta dai serviciul doi?!

Sorana Cîrstea, dialog încins cu arbitrul la Indian Wells 2022

Getty Images

La scorul de 5-5 și minge de break pentru rusoaică, Sorana Cîrstea a cedat nervos din cauza zgomotului care venea de pe un teren alăturat, de la partida dintre americancele Madison Keys și Allison Riske, scor 7-6, 6-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea i-a reproșat arbitrei că a lăsat-o doar cu al doilea serviciu, în condițiile în care nu a putut servi din cauza zgomotului.

E gălăgie! Trebuie să fii rezonabilă puțin! Eram gata să servesc. Dar tu trebuie să fii puțin rezonabilă. Într-un moment ca ăsta dai serviciul doi?”, au fost câteva dintre replicile Soranei Cîrstea pentru arbitrul de scaun.

Dialogul dintre cele două a continuat.

”Încerc să servesc, nu e ca și cum n-aș vrea să joc”, a spus Sorana, iar răspunsul a venit imediat.

Reclamă

Înțeleg asta”, a fost răspunsul arbitrei, care nu a mulțumit-o pe Sori: ”Nu, nu înțelegi”.

Sorana Cîrstea, o nouă replică tăioasă

Sorana Cîrstea a avut un nou mesaj nervos, chiar în game-ul următor. „Lasă-mă că nu îmi aud gândurile!”, a transmis Sorana Cîrstea spre tribune, vizibil deranjată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sorana Cîrstea, izbucnire nervoasă
  • Ce a deranjat-o pe Sori în primul set cu Anna Kalinskaya 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și