Închide meniul

"E greu de acceptat şi de suportat!" Simona Halep resimte din plin restricţiile din cauza pandemiei: "Parcă n-ai aer! Sunt condiţii grele"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2020, 14:39

"E greu de acceptat şi de suportat!" Simona Halep resimte din plin restricţiile din cauza pandemiei: "Parcă n-ai aer! Sunt condiţii grele"

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep

Simona Halep a recunoscut că nu sunt chiar uşor de suportat regulile impuse din cauza pandemiei. În 2020, după reluarea tenisului, Simona Halep a participat la trei turnee. Este vorba de Praga şi Roma, pe care le-a câştigat, şi Roland Garros, acolo unde a ajuns până în optimile de finală. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"O restricție când o ai, e greu de acceptat și de suportat. Pentru că știi că nu ai voie să ieși, trebuie să stai în cameră. Nu e ușor. Nu a fost ușor nici la turneele de anul acesta.

Camera ți se pare mai mică, parcă n-ai aer. Îți dorești tot timpul să aerisești camera cu aer proaspăt, nu doar cu aer condiționat. Sunt condiții grele, dar nu trebuie să ne plângem, avem hotel de 4-5 stele", a spus Simona Halep la Digisport

Simona Halep vrea neapărat o medalie la Olimpiadă

Jocurile Olimpice de la Tokyo ar fi trebuit să aibă loc în vara lui 2020, dar au fost amânate pentru la anul, din cauza pandemiei de COVID-19.

Simona Halep și-a impus un obiectiv măreț și susține că vrea neapărat o medalie la Olimpiadă.

Reclamă

Să ajungi cea mai bună jucătoare a lumii la ora actuală este o performanță destul de mare. Însă Grand Slam-ul e Grand Slam. Mi-aș dori foarte mult o medalie la Olimpiadă, pentru că parcă aș completa tot tabloul de trofee.

O să încerc să-mi pun toată energia pentru partea a doua a anului, pentru Olimpiadă, însă nu poți să coordonezi sau să gestionezi atât de bine încât să fii 100% într-o anumită săptămână. Voi da tot ce am mai bun și sper din tot sufletul să fiu la capacitate maximă”, a mai spus Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și