Închide meniul

Elina Svitolina este însărcinată! Anunțul făcut chiar de Gael Monfils

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 mai 2022, 13:58

Elina Svitolina este însărcinată! Anunțul făcut chiar de Gael Monfils

Elina Svitolina este însărcinată

Elina Svitolina și Gael Monfils, în timpul unui meci / Profimedia

Elina Svitolina este însărcinată! Tenismenul francez Gael Monfils a anunţat, duminică, pe contul său de Twitter, că soţia lui, jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, este însărcinată. La scurt timp şi Svitolina a postat acelaşi mesaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cu inima plină de dragoste şi fericire, suntem încântaţi să vă anunţăm că aşteptăm o fetiţă, în luna octombrie”, au scris ei pe Twitter.

Elina Svitolina este însărcinată

Elina Svitolina, 27 de ani, fostă numărul 3 mondial, şi Gael Monfils, 35 de ani, s-au căsătorit, în iulie anul trecut, la Nyon. Ei formează un cuplu din 2019.

Svitolina, 27 de ani, a evoluat ultima dată la Miami Open, la finalul lunii martie, turneu la care a fost eliminată în turul al doilea, în care a fost direct acceptată. Ea se retrăsese de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, turneu care va începe duminica viitoare.

Reclamă

Elina Svitolina, făcută praf de președintele Federației de Tenis din Rusia

Jucătoarea ucraineană a primit un răspuns halucinant din partea lui Shamil Tarpischev, omul decorat în 2018 de Vladimir Putin. Svitolina este extrem de afectată de războiul declanșat de Rusia în Ucraina, la ordinul lui Vladimir Putin. Mii de oameni au fost uciși în timpul conflictului care a ajuns în cea de-a 81-a zi.

„Nu e nevoie să dăm atenție declarațiilor Svitolinei. Nu e doar opinia mea, ci și a avocaților. Din cauza unei afirmații, sportivii ruși pot fi excluși din competiții. În aceste momente, putem participa, totul e în regulă pentru noi. E stupid să reacționezi la așa ceva. Cine e Svitolina? Un nimeni absolut.

Sportivii noștri trebuie doar să spună că sportul rămâne în afara politicii. Ar trebui să ne lase sportivii în pace și să nu impună nimic din ce vor să impună asupra lor.”, a spus Shamil Tarpischev, potrivit btu.org.ua.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul transmis de Elina Svitolina în plin război

Svitolina spune că este foarte important ca jucătorii ruși să își afirme poziția față de războiul din Ucraina.

„Pentru noi, pentru ucraineni, este foarte important ca ei să vorbească, să aleagă o parte. Vrem să știm, vrem să ne simțim în siguranță. Dacă nu vorbesc, nu știm, poate că își mențin puterea, susțin acțiunile armatei lor.

Simt că trebuie să-și afirme poziția. Este foarte important. Nu contează dacă este un turneu de Grand Slam sau un alt turneu, fiecare sportiv rus sau bielorus trebuie să-și exprime poziția, astfel încât să știm că nu sunt oameni răi printre noi.”, a fost anunțul făcut de Elina Svitolina, citată de sport.ua.

Recomandări
  • Elina Svitolina este însărcinată
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și