Închide meniul

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles la castelul Windsor! Ce distincție a primit sportiva

Alexandru Ivan Publicat: 29 noiembrie 2022, 19:58

Reclamă
Emma Răducanu, decorată de Regele Charles la castelul Windsor! Ce distincție a primit sportiva

Emma Răducanu

Emma Răducanu, la ceremonia de la castelul Windsor / Profimedia

Jucătoarea de tenis  britanică de origine română Emma Răducanu a fost decorată, marți, de Regele Charles, în cadrul unei ceremonii la castelul Windsor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu a primit titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic, scrie news.ro. 

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles la castelul Windsor

Emma Răducanu a fost trecută iarna trecută pe lista personalităţilor decorate de regina Elizabeth a II-a de Anul Nou. Sportiva a devenit Membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE), iar ceremonia a avut loc marţi, cu participarea noului suveran al Marii Britanii, Regele Charles al III-lea.

Răducanu, care a fost însoţită la ceremonie de tatăl ei, s-a declarat ”extrem de recunoscătoare” după ce l-a întâlnit pe Regele Charles şi a primit titlul MBE.

Reclamă
Reclamă

Emma Răducanu a primit titlul pentru serviciile deosebite aduse Marii Britanii în tenis, ea devenind în 2021 prima jucătoare de tenis britanică învingătoarea într-un concurs de Mare Şlem din ultimele mai bine de patru decenii.

Emma Răducanu s-a prăbuşit în clasamentul WTA

Emma Răducanu a fost eliminată încă din primul tur la US Open 2022. Alize Cornet a învins-o clar pe britanica, scor 6-3, 6-3.

Emma Răducanu s-a prăbuşit în clasamentul WTA după eliminarea şoc suferită în primul tur la US Open. Britanica avea de apărat 2000 de puncte, graţie succesului colosal de anul trecut.

Reclamă

Astfel, Răducanu a rămas doar cu puţin peste 700 de puncte, şi a coborât aproape de poziţia 80 WTA, fapt ce va aduce cu sine trageri la sorţi mult mai complicate la turneele următoare.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:22

Pariul lui Gigi Becali a plecat de la FCSB. Jucătorul, prezentat ca un star de noua echipă: „Unul dintre cei mai talentaţi”

10:56

Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni

10:10

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – Panathinaikos, meci ce va fi duminică, de la 20:30, exclusiv în AntenaPLAY

9:46

Muntenegru U21 – Elveţia U21 0-2. România U21 a picat pe locul 3 în grupa de calificare la EURO 2025

9:30

Harry Kane, dublă spectaculoasă la meciul 100 pentru Anglia: „Voi continua să îmi depăşesc limitele”

8:59

VIDEOEmiliano Martinez a lovit o cameră TV la finalul meciului Columbia – Argentina 2-1! Portarul, un car de nervi

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 5 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 6 Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025
Citește și