Închide meniul

Emma Răducanu, OUT de la US Open. Campioana en-titre, eliminată încă din primul tur, se prăbușește în clasamentul WTA

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 august 2022, 8:30

Emma Răducanu, OUT de la US Open. Campioana en-titre, eliminată încă din primul tur, se prăbușește în clasamentul WTA

Emma Răducanu

Emma Răducanu, în timpul partidei din primul tur de la US Open 2022/ Profimedia

Emma Răducanu, campioana en-titre de la US Open, a fost eliminată încă din primul tur. Alize Cornet a învins-o clar pe britanica de pe locul 11 WTA, scor 6-3, 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce şi Simona Halep a fost eliminată prematur de la ultimul Grand Slam al anului, Emma Răducanu a produs o nouă surpriză la Flushing Meadows. Britanica nu a avut nicio şansă în partida cu Alize Cornet, ocupanta locului 40 WTA.

Emma Răducanu, OUT de la US Open

Emma Răducanu se prăbuşte în clasamentul WTA după eliminarea şoc suferită în primul tur la US Open. Britanica avea de apărat 2000 de puncte, graţie succesului colosal de anul trecut.

Astfel, Răducanu va mai rămâne doar cu puţin peste 700 de puncte, şi va coborî aproape de poziţia 80 WTA, fapt ce va aduce cu sine trageri la sorţi mult mai complicate la turneele următoare.

Rezumatul partidei dintre Emma Răducanu şi Alize Cornet

Reclamă

Alize Cornet se va duela, în turul doi la US Open, cu Katerina Siniakova, cea care a trecut de Taylor Townsend.

Naomi Osaka, învinsă şi ea în primul tur la US Open

Naomi Osaka a produs o altă surpriză pe tabloul feminin de la US Open, în a doua zi de concurs. Nipona ajunsă pe locul 44 WTA a cedat în faţa favoritei publicului, Danielle Collins, scor 7-6(5), 6-3.

Reclamă 4 / 0/3

Naomi Osaka a triumfat la US Open în două rânduri. În 2018, se impunea după o finală cu Serena Williams. Ulterior, nipona s-a mai impus şi în 2020, învingând-o dramatic în ultimul act pe Victoria Azarenka.

Sorana Cîrstea – Laura Siegemund 6-4, 6-4. Românca s-a calificat în turul doi la US Open

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund la ultimul Grand Slam al anului, după ce a învins-o pe Laura Siegemund. Românca s-a impus cu un dublu 6-4, după o oră şi 48 de minute de joc.

Sorana Cîrstea şi Laura Siegemund s-au aflat la al treilea meci direct. Cele două erau la egalitate, până la meciul din primul tur de la US Open 2022.

În turul următor, Sorana Cîrstea va avea parte de un duel de foc. O va întâlni pe Belinda Bencic, favorita 13 a competiţiei, care a trecut în primul tur de Andreea Petkovic.

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou, după eşecul dureros al Simonei Halep la US Open 2022

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open 2022. Simo a pierdut ruşinos în faţa Dariei Snigur, aflată la prima ei victorie în circuitul WTA. Ucraioneanca s-a impus cu 6-2, 0-6, 6-4.

„De ce nu o sunați pe ea să o întrebați ce s-a întâmplat? Are părinți, are antrenor… Eu de băiatul ăsta, de antrenor, nu am am auzit ca jucător. Cred că nu a jucat nici la turnee satelit. Înțelegi?

Poate că este un antrenor bun, nu știu, dar la tenis nu cred că se pricepe, după mine, mintea mea… Am văzut că el îi critică pe Nadal, că nu știu cum nu dă, pe Federer, că nu știu ce naiba face. El ce știe să dea? Că văd că îi critică pe toți?

Reclamă

Nu ai văzut ce față are, cum stă acolo, în lojă, zici că este statuie. În loc să sufere alături de ea, el își pune ochelarii de soare și vrea doar să fie văzut la televizor. Nu vezi că vrea să fie mai mare vedetă decât a fost vreodată în viața lui.

De ce nu ia o jucătoare care nu este cunoscută să o ducă în top? Să vedem dacă poate. El ia doar dintre jucătoarele bune… Și eu pot să o antrenez pe Serena, nu este foarte dificil când este o sportivă foarte valoroasă. Este ușor! Ai văzut să ia vreuna care este pe locul 100 WTA sau 200 WTA să o ducă sus? Eu nu am auzit!”, a spus Ilie Năstase, citat de playtech.ro.

Recomandări
  • Emma Răducanu, OUT de la US Open
  • Britanica este campioana en-titre la New York

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și