Închide meniul

Emma Răducanu, principala calitate: „Încerc să fiu una dintre cele mai deştepte”. Socrul lui Andy Murray o antrenează: „Este înfometată!”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 5 iulie 2021, 14:18

Emma Răducanu, principala calitate: „Încerc să fiu una dintre cele mai deştepte. Socrul lui Andy Murray o antrenează: „Este înfometată!

Emma Răducanu spune că încearcă să fie una dintre cele mai deştepte jucătoare de tenis, pentru a compensa diferenţa de valoare

Profimedia

Emma Răducanu o va înfrunta, astăzi, după ora 18:00, pe Ajla Tomljanovic. Reprezentanta Marii Britanii a dezvăluit care sunt secretele ei pe terenul de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, principala calitate: „Încerc să fiu una dintre cele mai deştepte jucătoare”

„Fiecare are armele sale. Nu simt că sunt cea mai rapidă, cea mai puternică sau că lovesc mingea cel mai tare, aşa că planul meu este să încerc să joc tactic, încerc să fiu una dintre cele mai deştepte. Cred că arma mea este că studiez jocul, încerc să găsesc o cale să câştig în acest fel.

Să joci pe terenul numărul 1 de la Wimbledon, mai ales după perioada cu Covid, cred că trebuie să te bucuri de fiecare moment. Dacă nu te distrezi aici, pe terenul 1, atunci unde să o faci?!”, a declarat Emma Răducanu, pentru BBC.

Răducanu, antrenată de socrul lui Andy Murray: „Este înfometată!”

Jucătoarea în vârstă de 18 ani, debutantă la un turneu de Grand Slam, a învins-o cu 6-3, 7-5 pe Sorana Cîrstea. Victoria din turul 3 de la Wimbledon îi asigură un salt uriaş în topul WTA, de pe locul 338, până pe 163.

Ea este antrenată de Nigel Sears, socrul lui Andy Murray. „Este înfometată, foarte ambiţioasă şi gândeşte la nivel mare, ceea ce-mi place. Este foarte aplicată. Sper să rămână cu picioarele pe pământ. Părinţii ei pot fi lăudaţi pentru că se descurcă singură, deoarece aşa a fost crescută”, a spus Sears.

Reclamă

Emma Răducanu nu vrea să fie distrasă deloc din pregătirea meciului din optimi. Ea i-a cedat telefonul unui membru din staff. Sportiva are un cont de Instagram, unde obişnuieşte să posteze des imagini pentru fanii ei. În cea mai recentă imagine, apare în timp ce urmăreşte Marele Premiu de Formula 1 al Austriei.

View this post on Instagram


A post shared by Emma Raducanu (@emmaraducanu)

Reclamă 4 / 0/3

Emma Răducanu n-a pierdut niciun set la Wimbledon 2021

Emma Răducanu s-a calificat în optimi, la Wimbledon, fără să piardă niciun set. Sportiva cu origini româneşti le-a eliminat până acum pe Vitalia Diatchenko (7-6, 6-0), Marketa Vondrousova (6-2, 6-4) şi Sorana Cîrstea (6-3, 7-5).

Astăzi, Răducanu o va avea adversară pe Ajla Tomljanovic. Jucătoarea din Australia ocupă locul 75 în clasamentul mondial şi s-a calificat după ce a trecut, în set decisiv, de Jelena Ostapenko, scor 4-6, 6-4, 6-2. Şi Tomljanovic a ajuns, în premieră, în această fază a turneului de Grand Slam.

Emma Răducanu are asigurat un premiu în valoare de 181.000 de lire sterline (n.r. 211.000 euro).

Recomandări
  • Emma Răducanu, primul an în tenisul profesionist
  • Ea va juca în optimi, la Wimbledon, cu Ajla Tomljanovic

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și