Închide meniul
Foto

Wimbledon 2021 | Sorana Cîrstea – Emma Răducanu 3-6, 5-7. Victorie uimitoare pentru jucătoarea cu origini româneşti. Cu cine va juca mai departe debutanta de 18 ani

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 iulie 2021, 15:00 / Actualizat: 3 iulie 2021, 19:02

Wimbledon 2021 | Sorana Cîrstea – Emma Răducanu 3-6, 5-7. Victorie uimitoare pentru jucătoarea cu origini româneşti. Cu cine va juca mai departe debutanta de 18 ani

Sorana Cîrstea, învinsă de Emma Răducanu la Wimbledon

Profimedia

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul 3 de la Wimbledon. Ea a cedat în două seturi contra revelaţiei de la Londra. Emma Răducanu, o jucătoare cu tată român şi mamă chinezoaică, este singura britanică rămasă pe tabloul de simplu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea are doar 18 ani şi este debutantă la un Grand Slam! Mai mult, Răducanu a jucate primele ei meciuri în circuitul WTA abia în acest an. Prezenţa în turul 3 pentru Sorana înseamnă egalarea celei mai bune performanţe a ei pe iarba londoneză.

În turul următor, Emma Răducanu o va avea adversară pe Ajla Tomljanovic, din Australia, ocupanta locului 75 în clasamentul mondial.

LIVE TEXT Sorana Cîrstea – Emma Răducanu 3-6, 5-7

Update: Victorie Emma Răducanu!

Reclamă

Update: Sorana protestează pentru un punct pierdut.

Update: Emma Rădcanu a ratat şi a doua minge de meci.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Minge de meci pentru Răducanu.

Update: Sorana serveşte pentru a duce setul secund în tie-break.

Update: Set dramatic la Londra! Sorana face 5-5!

Update: Britanica este la un singur game de câştigarea meciului.

Update: Cîrstea a reuşit să egaleze situaţia în setul secund! Răducanu serveşte pentru 5-4.

Update: Am ajuns la 14 minute de când se joacă game-ul în care Sorana încearcă să facă 4-4!

Update: Sorana încearcă să rămână în meci, într-un game dramatic, care se joacă de zece minute!

Reclamă

Update: Răducanu opreşte seria de trei game-uri la rând a lui Cîrstea.

Update: Românca a reuşit să egaleze la 3 în setul secund!

Update: Sorana a făcut 1-3 și dă semne de revenire.

Update: Emma Răducanu a făcut 3-0, în setul al doilea.

Update: Încă un game cedat de Sorana Cîrstea. Emma Răducanu conduce cu 2-0 în setul al doilea.

Update: Sorana Cîrstea a cedat și primul game din setul al doilea.

Update: Primul set s-a încheiat. Sorana Cîrstea a cedat în actul inaugural cu 3-6.

Update: Cădere incredibilă a Soranei Cîrstea. Emma Răducanu a revenit și conduce cu 5-3.

Update: Sorana Cîrstea s-a distanțat la 3-1 în fața Emmei Răducanu!

Update: Cîrstea și Răducanu și-au împărțit primele două game-uri ale meciului. Scorul este 1-1.

Update: A început meciul dintre Sorana Cîrstea și Emma Răducanu.

Știrea inițială

Sorana Cîrstea (31 de ani, 45 WTA) se va duela pentru un loc în optimile de la Wimbledon 2021 cu Emma Răducanu, jucătoare britanică, cu tată român și mamă chinezoaică. Va fi prima confruntare directă între cele două.

Sorana Cîrstea a trecut în primele două runde de Samantha Murray (230 WTA) și Victoria Azarenka (14 WTA). De cealaltă parte, Emma Răducanu le-a eliminat pe Vitalia Diatchenko (150 WTA) și Marketa Vondrousova (42 WTA).

Sorana Cîrstea n-a trecut niciodată de turul al treilea la Wimbledon. Românca a mai ajuns în această fază a competiției de trei ori, în 2009, 2012 și 2017. Ea are acum șansa să stabilească un nou record personal.

În acest an, Sorana Cîrstea a câștigat al doilea titlu WTA din carieră, după ce a învins-o în finala de la Istanbul pe Elise Mertens. Sori a mai jucat finala și la Strasbourg, însă a fost învinsă de Barbora Krejcikova, cea care avea să câștige ulterior Roland Garros.

În cazul unei victorii în fața Emmei Răducanu, potrivit clasamentului live, Sorana Cîrstea va urca pe poziția 35 WTA. Ultima oară când românca s-a clasat în top 30 a fost la începutul anului 2014. Cea mai bună clasare din cariera ei a fost locul 21 WTA, în august 2013.

Recomandări
  • Sorana Cîrstea, eliminată la Londra
  • Emma Rădcanu, debutantă la un turneu de Grand Slam

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Verdictul specialistului după golul anulat lui Hassani în FCSB – Rapid aruncă în aer totul: „E o întrebare bună asta!” 21:16 FotoDarius Olaru şi Florinel Coman, bucurie nebună în FCSB – Rapid! Starurile liderului au sărbătorit la maximum golul din derby 20:50 LIVE TEXTFCSB – Rapid 1-2! Krasniqi şi Rrahmani, răsturnare incredibilă de scor. Chiricheş s-a accidentat şi a fost schimbat! 20:48 Adrian Şut, la un pas de transferul vieţii! Porto şi Atlethic Bilbao şi-au trimis oamenii la derby-ul cu Rapid 20:43 FotoScenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională 20:20 Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ 19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu 19:45 LIVE VIDEOQPR – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 19:37 FotoPrimul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă 19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și