Închide meniul

Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Seul

Publicat: 19 septembrie 2024, 18:13 / Actualizat: 19 septembrie 2024, 20:22

Reclamă
Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Seul

Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Seul

Profimediaimages

Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Seul. Britanica Emma Răducanu, locul 70 în ierarhia tenisului feminin, a învins-o joi pe chinezoaica Yuan Yue, locul 40 mondial şi cap de serie numărul 8, în două seturi, 6-4, 6-3, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Seul, dotat cu premii totale de 922.573 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britanica, al cărei tată este român, campioana din 2021 de la US Open, participă la turneul din capitala Coreei de Sud după ce nu mai câştigase niciun meci de la sfârşitul lui iulie. Răducanu s-a impus în şapte din ultimele ei opt meciuri împotriva unor adversare din top 50.

Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Seul

Semifinalistă în 2022 la Seul, Emma Răducanu o va întâlni în sferturi pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 13 mondial, principala favorită a turneului. Kasatkina a trecut joi în optimi de americanca Hailey Baptiste, locul 105 mondial, în două seturi, 6-4, 6-2, scrie agerpres.ro.

Rezultate consemnate joi în optimile de finală ale turneului WTA 500 de la Seul:

Emma Răducanu (Marea Britanie) – Yuan Yue (China/N.8) 6-4, 6-3
Beatriz Haddad Maia (Brazilia/N.3) – Ajla Tomljanovic (Australia) 6-3, 6-4
Viktoria Tomova (Bulgaria) – Amanda Anisimova (SUA) 7-5, 4-1 (abandon)
Daria Kasatkina (Rusia/N.1) – Hailey Baptiste (SUA) 6-4, 6-2

Reclamă
Reclamă

Emma Răducanu, reacţie după decizia prin care şi-a pus toată Anglia în cap

Emma Răducanu a avut o primă reacţie după decizia prin care şi-a pus toată Anglia în cap. Emma Răducanu nu a mai făcut pereche la dublu cu Andy Murray, iar marele campion britanic nu a mai avut şansa să joace un ultim meci la Wimbledon. Emma Răducanu a spus că nu regretă decizia şi că a trebuiet să prioritizeze proba de simplu. Murray, fost număr unu mondial, în vârstă de 37 de ani, urma să joace alături de conaţionala sa sâmbătă seara, la All England Club.

”A trebuit să prioritizez proba de simplu și cred că a fost decizia corectă, o susțin în continuare. Desigur că n-am vrut să-i fac asta lui Andy, să-i distrug șansa de a juca ultimul meci aici, dar până la urmă decizia mea ar fi fost luată de oricare alt jucător care s-ar fi aflat într-o situație similară.

Sunt sigură că a fost dezamăgit de ce s-a întâmplat deoarece ar fi fost ultimul lui meci aici. Sper să poată juca la Jocurile Olimpice și să aibă parte de o festivitate de retragere, exact cum merită.

Reclamă

Toată lumea are păreri la fiecare decizie pe care o iau, știu că am fost criticată pentru asta, dar nu cred că aș fi decis altfel. Trebuie să decizi pentru tine și să prioritizezi asta, mai ales având în vedere istoricul accidentărilor mele, trebuia să mă pun pe primul loc”, a spus Emma Răducanu pentru dailymail.co.uk.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și