Închide meniul

Emma Răducanu şi-a găsit antrenor! Cine s-a alăturat echipei ei la Indian Wells. Nu e Darren Cahill

Dragoș Vasile Publicat: 4 octombrie 2021, 16:41

Emma Răducanu şi-a găsit antrenor! Cine s-a alăturat echipei ei la Indian Wells. Nu e Darren Cahill

Emma Răducanu a scris istorie la US Open 2021

Profimediaimages

  • Emma Răducanu şi-a găsit antrenor
  • Cine s-a alăturat echipei ei la Indian Wells

Emma Răducanu şi-a găsit antrenor înainte de Indian Wells

Recent, Jaiden Micheal, un cunoscut om de televiziune britanic, a sfătuit-o pe Emma Răducanu să îl numească antrenor pe Darren Cahill, însă campioana de la US Open a luat o altă decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de Indian Wells, noua stea din tenisul mondial se pregăteşte alături de Jeremy Bates, fostul mare jucător de tenis din Marea Britanie, scrie theguardian.com.

Acesta s-a alăturat temporar echipei lui Răducanu. De menţionat este că Bates este şi antrenorul lui Briton Katie Boulter (25 ani), care va juca în calificări la Indian Wells.

Reclamă

Luna trecută, tânăra de 18 ani a renunţat la Andrew Richardson, antrenorul care a ajutat-o să câştige US Open 2021. Presa britanică notează că este puţin probabil ca Emma Răducanu să îşi găsească un nou antrenor până la finalul anului.

Valoarea premiilor la Indian Wells 2021. Câştigatorii vor încasa peste 1.2 milioane de dolari

Indian Wells oferă premii uriaşe! Încă din 2012, recompensele s-au mărit cu 81.95%, scrie perfect-tennis.com.

Reclamă

Un succes în primul tur de calificări se recompensează cu 4.785 dolari. Pentru al doilea tur de calificări, premiul ajunge la 9.110 dolari. O victorie în primul tur de la Indian Wells asigură nu mai puţin de 18.155 de dolari, în timp ce pentru al doilea tur se oferă 29.045 de dolari. În tururile 3 şi 4 se acordă 51.895, respectiv 92.000 de dolari.

Din faza sferturilor de finală, recompensa este 175.000 de dolari. În semifinale, sportivii încasează 335.000 de dolari, iar premiile din marea finală sunt uriaşe.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Oficialii WTA iau în calcul schimbarea regulamentului, după cazul Simonei Halep
Tenis • 20 mart., 22:59
Oficialii WTA iau în calcul schimbarea regulamentului, după cazul Simonei Halep. Pot apărea „clasamentele speciale”
Carlos Alcaraz a câştigat turneul de la Indian Wells
Tenis • 18 mart., 9:23
Carlos Alcaraz a câştigat turneul de la Indian Wells. L-a învins din nou în finală pe Daniil Medvedev
Iga Swiatek, campioană la Indian Wells pentru a doua oară
Tenis • 17 mart., 22:00
Iga Swiatek, campioană la Indian Wells pentru a doua oară. Poloneza a făcut o demonstraţie de forţă în finală!
Carlos Alcaraz, revenire de senzaţie cu Jannik Sinner! S-a calificat în finala Indian Wells şi a încheiat seria italianului
ATP • 17 mart., 8:36
Carlos Alcaraz, revenire de senzaţie cu Jannik Sinner! S-a calificat în finala Indian Wells şi a încheiat seria italianului
Ce se întâmplă cu poziția Simonei Halep din clasamentul WTA
Tenis • 16 mart., 16:45
Ce se întâmplă cu poziția Simonei Halep din clasamentul WTA. Oficialii au făcut anunțul care îi dă speranțe româncei