Închide meniul

Emma Răducanu şi-a găsit antrenor! Cine s-a alăturat echipei ei la Indian Wells. Nu e Darren Cahill

Dragoș Vasile Publicat: 4 octombrie 2021, 16:41

Reclamă
Emma Răducanu şi-a găsit antrenor! Cine s-a alăturat echipei ei la Indian Wells. Nu e Darren Cahill

Emma Răducanu a scris istorie la US Open 2021

Profimediaimages

Emma Răducanu şi-a găsit antrenor înainte de Indian Wells

Recent, Jaiden Micheal, un cunoscut om de televiziune britanic, a sfătuit-o pe Emma Răducanu să îl numească antrenor pe Darren Cahill, însă campioana de la US Open a luat o altă decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de Indian Wells, noua stea din tenisul mondial se pregăteşte alături de Jeremy Bates, fostul mare jucător de tenis din Marea Britanie, scrie theguardian.com.

Acesta s-a alăturat temporar echipei lui Răducanu. De menţionat este că Bates este şi antrenorul lui Briton Katie Boulter (25 ani), care va juca în calificări la Indian Wells.

Luna trecută, tânăra de 18 ani a renunţat la Andrew Richardson, antrenorul care a ajutat-o să câştige US Open 2021. Presa britanică notează că este puţin probabil ca Emma Răducanu să îşi găsească un nou antrenor până la finalul anului.

Valoarea premiilor la Indian Wells 2021. Câştigatorii vor încasa peste 1.2 milioane de dolari

Indian Wells oferă premii uriaşe! Încă din 2012, recompensele s-au mărit cu 81.95%, scrie perfect-tennis.com.

Reclamă
Reclamă 4

Un succes în primul tur de calificări se recompensează cu 4.785 dolari. Pentru al doilea tur de calificări, premiul ajunge la 9.110 dolari. O victorie în primul tur de la Indian Wells asigură nu mai puţin de 18.155 de dolari, în timp ce pentru al doilea tur se oferă 29.045 de dolari. În tururile 3 şi 4 se acordă 51.895, respectiv 92.000 de dolari.

Din faza sferturilor de finală, recompensa este 175.000 de dolari. În semifinale, sportivii încasează 335.000 de dolari, iar premiile din marea finală sunt uriaşe.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele de start

20:50

Jaqueline Cristian, după victoria uriaşă de la Jocurile Olimpice 2024 cu Garcia: „Mă simt datoare să dau tot ce am mai bun”

20:44

„Ceea ce am văzut la Paris, am văzut doar în Asia!” Bernadette Szocs, surprinsă de ceea ce a găsit la Jocurile Olimpice 2024

20:14

Video„Ce meci de senzație!” Promisiunea făcută de Elisabeta Lipă, după ce a văzut victoria fabuloasă obținută de Jaqueline Cristian

19:55

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY

19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și