Închide meniul

Emma Răducanu vine la Cluj-Napoca! Campioana de la US Open va participa la Transylvania Open şi poate fi adversara Simonei Halep

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 septembrie 2021, 14:16 / Actualizat: 28 septembrie 2021, 15:24

Reclamă
Emma Răducanu vine la Cluj-Napoca! Campioana de la US Open va participa la Transylvania Open şi poate fi adversara Simonei Halep

Emma Răducanu vine la Cluj-Napoca

Profimediaimages

Din sursele AS.ro, Emma Răducanu s-a înscris pe lista de participare şi mai este de îndeplinit o simplă formalitate. În următoarele ore se va face şi anunţul oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu vine la Cluj-Napoca. Va juca la Transylvania Open

Emma Răducanu o va putea avea astfel adversară pe Simona Halep, cea care a acceptat deja invitaţia primită de la oraganizatorii turneului WTA, care are premii totale în valoare de 235.000 de dolari.

Simona Halep va fi principală favorită la Transylvania Open 2021. Cap de serie numărul doi va fi chiar Emma Răducanu, cea care a urcat până pe locul 22 în clasamentul mondial. Tânăra de 18 este aşteptată cu braţele deschise la Cluj! „Simo” şi Emma se vor putea întâlni doar în finală.

Cu siguranţă vom avea întâlniri, eu cu Emma. Are multă încredere. Ce a făcut e extraordinar. Mai poate face lucruri importante„, a declarat, luni, Simona Halep.

Potrivit jurnalistului Daniel Radu, pe lista jucătoarelor care mai vin la Cluj sunt: Mertens, Kontaveit, Badosa, Kudermetova, Alexandrova, Teichmann, Tomljanovic, Golubic, Kostyuk, Begu, Kalinina, Petkovic, Kanepi, Osorio Serrano, Sherif, Potapova, Kovinic, Peterson, Gracheva.

Reclamă

Emma Răducanu şi-a dat afară antrenorul cu care a câştigat US Open

Emma Răducanu a luat o decizie uluitoare. Tânăra de 18 ani a renunţat la Andrew Richardson, antrenorul care a ajutat-o să câştige US Open 2021. Ar putea ajunge să fie pregătită chiar de Darren Cahill, australianul care tocmai şi-a încheiat colaborarea cu Simona Halep.

Emma Răducanu a scris istorie la Flushing Meadows şi a câştigat turneul de Grand Slam după ce a venit din calificări. Nu a pierdut niciun set! Marea revelaţie a tenisului mondial a dezvăluit că îşi doreşte să fie pregătită de un antrenor cu mare experienţă.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment al carierei am nevoie de cineva care are mai multă experiență în circuitul WTA. E nevoie de asta mai ales acum, pentru că sunt tânără şi trebuie să am lângă mine un antrenor care să mă ghideze şi să fi trecut deja prin asta.

Niciodată nu am visat că voi câştiga US Open. Sunt pe locul 22 în lume, ceea ce este cu adevărat nebunesc pentru mine”, a transmis Emma Răducanu.

Au apărut şi numele posibililor viitori antrenori ai Emmei Răducanu. Potrivit tennishead.net, Darren Cahill este pe lista scurtă, alături de Greg Rusedski, Tim Henman, Nigel Sears, Ivan Lendl, Andrew Bettles şi Patrick Mouratoglou. Chiar şi fostul antrenor al lui Naomi Osaka, Sascha Bajin, este în cărţi.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
Vezi toate știrile
Citește și