Închide meniul

„Este pur şi simplu minunată!” Dezvăluirile profesorilor despre Emma Răducanu. La ce este talentată în afară de tenis

Publicat: 5 iulie 2021, 11:52

„Este pur şi simplu minunată! Dezvăluirile profesorilor despre Emma Răducanu. La ce este talentată în afară de tenis

Emma Răducanu participă la Transylvania Open 2021

Profimedia

  • Emma Răducanu are 18 ani şi este la primul sezon în tenisul profesionist
  • Tânăra cu origini româneşti va juca, astăzi, în optimi la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu a fost descrisă ca o „elevă model” de către profesorii ei de la Newstead Wood, un liceu selectiv de fete din Orpington, sud-estul Londrei, informează dailymail.co.uk, citat de news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluirile profesorilor despre Emma Răducanu: „Este pur şi simplu minunată!”

Ea a obţinut trei note de 9 şi patru de 8 în examenele GCSE şi aşteaptă rezultatele nivelurilor A de matematică şi economie.

„Din clasa a şaptea a muncit din greu, a fost sârguincioasă şi nu ai fi ştiut că în acelaşi timp este un superstar de tenis în devenire. Părinţii au fost în spatele ei tot timpul cu tenisul şi cu şcoala şi s-au asigurat că accentul pe şcolarizare nu scade”, a afirmat directorul Alan Blount.

Reclamă

El a adăugat că mama ei, Renee, care este chineză, şi tatăl ei, Ian, care este român, sunt întotdeauna de ajutor şi mereu prezenţi la întâlnirile cu părinţii.

„Ştiu importanţa educaţiei. Încearcă să se asigure că Emma acumulează în toate domeniile vieţii ei, adică şcoala şi sportul, şi că citeşte cărţi şi participă la activităţi extraşcolare organizate de şcoală. Este o persoană multilaterală absolută. Este calmă şi echilibrată la şcoală şi umilă prin faptul că participă la aceste turnee şi apoi se întoarce la şcoală, se aşează din nou alături de colegii ei şi continuă şi pur şi simplu nu ştii că poate săptămâna trecută a fost în Franţa”, a declarat el.

Reclamă

Profesoara de matematică al Emmei, Sarah Sword, care i-a trimis un e-mail după victoria de sâmbătă, împotriva Soranei Cîrstea, a avut şi ea numai cuvinte de laudă la adresa tinerei sportive.

„Este foarte talentată la matematică, este o elevă cu adevărat talentată. Este foarte activă în clasă în ceea ce priveşte participarea la lecţii, pune întrebări, dă răspunsuri la întrebări şi are o minte foarte ascuţită. Ea va trece cu brio examenele. Nu există nicio îndoială în opinia mea. A reuşit acest echilibru uimitor între studiile sale şi pasiunea pentru tenis. Este pur şi simplu minunată”, a spus ea.

Emma Răducanu, cea mai tânără britanică în optimile de la Wimbledon

La 18 ani, Emma Răducanu, locul 338 WTA, este cea mai tânără jucătoare din Marea Britanie care ajunge în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon. Ea a învins-o, sâmbătă, în turul al treilea, pe Sorana Cîrstea, locul 45 WTA, cu scorul de 6-3, 7-5.

Reclamă 4 / 0/3

În faza următoare, Răducanu o va întâlni, luni, pe sportiva australiană Ajla Tomljanovic, numărul 75 mondial. Dacă va câştiga acest meci, sporitva britanică îşi va asigura un premiu de 300.000 de lire sterline (350.000 de euro).

Chiar dacă pierde, scrie Daily Mail, Emma, care a fost lăudată de ducele şi ducesa de Cambridge şi de Sir Andy Murray, poate obţine milioane din contracte de sponsorizare. „Ea arată şi se comportă bine, este atractivă, multiculturală, de succes şi tânără”, a caracterizat-o un expert în domeniu, citat de Daily Mail.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells
WTA • 8 mart., 9:41
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells! Venus Williams, eliminată
Emma Răducanu, în turul doi la Australian Open
Australian Open • 16 ian., 14:54
Emma Răducanu, în turul doi la Australian Open! Se va duela cu tenismena chineză care a eliminat-o pe Sorana Cîrstea
Emma Răducanu, pe tabloul principal de la Australian Open 2024
Tenis • 3 ian., 10:26
Emma Răducanu, pe tabloul principal de la Australian Open 2024
Emma Răducanu a eliminat-o pe Gabriela Ruse de la Auckland
WTA • 2 ian., 13:08
Emma Răducanu a eliminat-o pe Gabriela Ruse de la Auckland! Prima victorie după opt luni pentru jucătoarea cu origini româneşti
Ion Ţiriac a stârnit o controversă uriaşă despre cariera Serenei Williams
Tenis • 28 oct., 12:11
Ion Ţiriac a stârnit o controversă uriaşă despre cariera Serenei Williams: „Cum a câştigat toate Wimbledon-urile!?”