Închide meniul

Fanii iau cu asalt Laver Cup, ultima competiție la care va participa Roger Federer. Suma colosală cu care se vinde un bilet

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2022, 10:34

Fanii iau cu asalt Laver Cup, ultima competiție la care va participa Roger Federer. Suma colosală cu care se vinde un bilet

Fanii iau cu asalt Laver Cup, ultima competiție la care va participa Roger Federer

Roger Federer, în timpul unui meci/ Hepta

Fanii iau cu asalt Laver Cup, ultima competiție la care va participa Roger Federer, elvețianul anunțându-și retragerea în această săptămână. Biletele au ajuns să se vândă cu sume record pe site-uri de revânzare, oamenii dorind să fie martori la un moment istoric în tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer a luat decizia de a se retrage din tenis. Elvețianul are 20 de titluri de Grand Slam în palmares, opt dintre ele fiind cucerite doar pe iarba de la Wimbledon, acolo unde a scris istorie.

Fanii iau cu asalt Laver Cup, ultima competiție la care va participa Roger Federer

Roger Federer va fi prezent la Londra în weekend-ul viitor, pentru a participa la Laver Cup, competiție care aliniază la start două echipe. Elvețianul va face parte din Team Europe, alături de alte nume mari precum Rafael Nadal și Novak Djokovic.

Astfel, un bilet pentru a asista la momentul în care Roger Federer va spune adio tenisului a ajuns să coste 15.000 de lire sterline, pe site-urile de revânzare, conform presei din Anglia. Sala în care se va desfășura evenimentul are o capacitate de 20.000 de locuri, iar oamenii au epuizat cu rapiditate biletele puse la dispoziție de către organizatori.

Este de așteptat ca ultimul meci al lui Roger Federer să aibă loc duminica viitoare, împotriva unui jucător din Team World, și anume Taylor Fritz, Felix Auger-Aliassime, Diego Scwartzmann, Alex De Minaur, Frances Tiafoe sau Jack Sock.

Reclamă

Roger Federer a participat la toate edițiile de Laver Cup desfășurate până în prezent, și anume cinci.

Simona Halep, mesaj emoţionant pentru Roger Federer, după ce elveţianul şi-a anunţat retragerea din tenis

Simona Halep se numără printre jucătorii de tenis care au avut un mesaj pentru Roger Federer, după vestea retragerii acestuia. Românca a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, în care declară faptul că Federer a fost un tenismen unic în istoria sportului alb.

„Nu va mai exista niciodată un alt Roger și sunt recunoscătoare că am avut șansa să joc în aceeași epocă cu el”, a fost mesajul transmis de Simona Halep, pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Roger Federer se retrage din tenis. Anunţul făcut de marele campion elveţian

Roger Federer se retrage din tenis. În vârstă de 41 de ani, marele campion cu 20 de titluri de Grand Slam în palmares a făcut anunțul emoționant pe rețelele de socializare. De la începutul lui 2020, Roger Federer a evoluat doar în 6 turnee, bifând 19 meciuri.

”Pentru familia mea din tenis și nu numai,

Dintre toate darurile pe care tenisul mi le-a oferit de-a lungul anilor, cel mai mare, fără îndoială, au fost oamenii pe care i-am întâlnit de-a lungul timpului: prietenii mei, adversarii mei și, mai presus de toate, fanii care dau viață acestui sport. Astăzi, vreau să împărtășesc câteva vești cu voi toți.

După cum mulți dintre voi știți, în ultimii trei ani am avut parte de provocări sub formă de accidentări și operații. Am muncit din greu pentru a reveni la o formă competitivă. Dar cunosc, de asemenea, capacitățile și limitele corpului meu, iar mesajul său pentru mine în ultima vreme a fost clar. Am 41 de ani. Am jucat mai mult de 1500 de meciuri în 24 de ani. Tenisul m-a tratat cu mai multă generozitate decât aș fi visat vreodată, iar acum trebuie să recunosc când este timpul să pun capăt carierei mele competiționale.

Laver Cup de săptămâna viitoare de la Londra va fi ultimul meu eveniment ATP. Voi mai juca tenis în viitor, desigur, dar nu la Grand Slamuri sau în circuit”, e o parte din mesajul emoţionant transmis de Roger Federer.

Recomandări
  • Fanii iau cu asalt Laver Cup, ultima competiție la care va participa Roger Federer
  • Un singur bilet se vinde pe sume record

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și