Închide meniul

Simona Halep, mesaj emoţionant pentru Roger Federer, după ce elveţianul şi-a anunţat retragerea din tenis: „Sunt recunoscătoare. Nu va mai exista altul”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2022, 16:32 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 17:35

Simona Halep, mesaj emoţionant pentru Roger Federer, după ce elveţianul şi-a anunţat retragerea din tenis: „Sunt recunoscătoare. Nu va mai exista altul

Simona Halep, mesaj pentru Roger Federer

Simona Halep şi Roger Federer/ Colaj Profimedia

Simona Halep a transmis un mesaj superb pentru Roger Federer, după ce acesta şi-a anunţat joi retragerea din tenis. Românca se declară recunoscătoare pentru că a evoluat în aceeaşi perioadă cu marele campion elveţian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer a anunţat faptul că se va retrage din tenis, după o carieră impresionantă. Elveţianul are 20 de titluri de Grand Slam în palmares, opt dintre ele cucerite pe iarba de la Wimbledon.

Simona Halep, mesaj de mare campioană pentru Roger Federer

Simona Halep se numără printre jucătorii de tenis care au avut un mesaj pentru Roger Federer, după vestea retragerii acestuia. Românca a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, în care declară faptul că Federer a fost un tenismen unic în istoria sportului alb.

„Nu va mai exista niciodată un alt Roger și sunt recunoscătoare că am avut șansa să joc în aceeași epocă cu el”, a fost mesajul transmis de Simona Halep, pe reţelele de socializare.

Reclamă

Mesajul impresionant al lui Lionel Messi, după retragerea lui Roger Federer din tenis

Lionel Messi a reacţionat după ce Roger Federer a anunţat că se retrage din tenis. Messi nu s-a ferit de cuvinte uriaşe pentru marele campion elveţian.

„Un geniu, unic în istoria tenisului și un exemplu pentru orice sportiv. Îți urez tot binele din lume în noua etapă a vieții tale. Ne va fi dor să te urmărim pe teren jucând tenisul care ne-a bucurat, Roger,” a scris Lionel Messi pe reţelele de socializare.

Roger Federer se retrage din tenis. Anunţul făcut de marele campion elveţian

Roger Federer se retrage din tenis. În vârstă de 41 de ani, marele campion cu 20 de titluri de Grand Slam în palmares a făcut anunțul emoționant pe rețelele de socializare. De la începutul lui 2020, Roger Federer a evoluat doar în 6 turnee, bifând 19 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

”Pentru familia mea din tenis și nu numai,

Dintre toate darurile pe care tenisul mi le-a oferit de-a lungul anilor, cel mai mare, fără îndoială, au fost oamenii pe care i-am întâlnit de-a lungul timpului: prietenii mei, adversarii mei și, mai presus de toate, fanii care dau viață acestui sport. Astăzi, vreau să împărtășesc câteva vești cu voi toți.

După cum mulți dintre voi știți, în ultimii trei ani am avut parte de provocări sub formă de accidentări și operații. Am muncit din greu pentru a reveni la o formă competitivă. Dar cunosc, de asemenea, capacitățile și limitele corpului meu, iar mesajul său pentru mine în ultima vreme a fost clar. Am 41 de ani. Am jucat mai mult de 1500 de meciuri în 24 de ani. Tenisul m-a tratat cu mai multă generozitate decât aș fi visat vreodată, iar acum trebuie să recunosc când este timpul să pun capăt carierei mele competiționale.

Laver Cup de săptămâna viitoare de la Londra va fi ultimul meu eveniment ATP. Voi mai juca tenis în viitor, desigur, dar nu la Grand Slamuri sau în circuit”, e o parte din mesajul emoţionant transmis de Roger Federer.

Recomandări
  • Simona Halep, mesaj pentru Roger Federer
  • iFight Heroes este azi, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și