Închide meniul

Fostul antrenor al Simonei Halep a rupt tăcerea, după scandalul momentului: “Am vorbit puțin cu ea! Orice aș fi putut să aud, dar asta nu!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 octombrie 2022, 10:36

Fostul antrenor al Simonei Halep a rupt tăcerea, după scandalul momentului: “Am vorbit puțin cu ea! Orice aș fi putut să aud, dar asta nu!”

Simona Halep, o nouă acuzaţie legată de dopaj

Getty Images

Adrian Marcu, fostul antrenor al Simonei Halep, a rupt tăcerea după scandalul momentului. Campioana noastră a fost suspendată din tenis pentru dopaj, după ce a fost depistată cu Roxadustat, o substanță interzisă de regulamentul WADA. “Simo” riscă să fie exclusă din tenis pe o perioadă de până la 4 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcu se numără printre apropiații Simonei care au vorbit cu ea după anunțul care a cutremurat tenisul mondial.

Fostul antrenor al Simonei Halep a rupt tăcerea, după scandalul momentului

Adrian Marcu a antrenat-o pe Simona Halep alături de Daniel Dobre, până la începutul acestui an. Antrenorul de 60 de ani este convins că “Simo” n-a luat în mod voluntar substanța respectivă.

Marcu a dezvăluit că a discutat cu Halep și i-a transmis că este alături de ea în cel mai greu “meci” al carierei.

“Orice aş fi putut să aud, dar asta cu dopajul, nu! Simona era foarte, foarte grijulie în ceea ce priveşte orice în domeniul medical şi n-aveam cum să mă gândesc la aşa ceva.

Reclamă

Vreau şi eu să gândesc puţin, mă duc la US Open, unde joc un meci la două zile. Sunt probabil cea mai bine pregatită sportivă, de ce aş face aşa ceva? Nu văd un mobil pentru treaba asta. Dacă am fi vorbit despre o altă jucătoare mai slabă din punct de vedere fizic, hai să zic că o fi încercat… În plus, să ne gândim de câţi ani e Simona în top, câte controale antidoping a făcut până acum. (…)

Am vorbit puţin cu ea, i-am spus că suntem alături de ea, eu sunt ferm convins că orice s-a întâmplat nu a fost cu voia ei. Şi acum am simţit-o puternică, dar, cum a zis şi ea, acesta e un meci pe care încă nu l-a avut până acum şi cred că e un meci… În meciurile de tenis poţi să influenţezi tu mai mult ceea ce se întâmplă.

Aici va trebui să fie foarte bine sfătuită şi foarte mult ajutată, pentru a reuşi să câştige şi acest meci”, a spus Adrian Marcu, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Tatăl Simonei Halep, anunț categoric: „Nu e vinovată!”

Stere Halep, tatăl Simonei, a dezvăluit că sportiva din Constanța va face apel la Tribunalul de Aritraj Sportiv de la Lausanne (TAS), în încercarea de a-și demonstra nevinovăția și a anula suspendarea.

„Este o situație prin care nu e ușor să trecem. Dar cu credință și ajutorul Domnului, se vor rezolva toate. Iar organele competente sper să facă dreptate. Deci Simona nu e vinovată cu absolut nimic. Ea a luat (n.r. – medicamente) pentru glande, dar nu știm nimic. Cine să prescrie așa ceva? Simona nici n-are medic personal, n-a avut niciodată. Dacă o sticlă de apă era începută, ea nu bea până nu desigila sticla.

E acasă. La București, acasă la ea. Nu bănuim pe absolut nimeni pentru că bănuiala e cel mai mare păcat. Trădare? Nu știu despre cine e vorba. Se simte trădată de ceea ce se întâmplă, nu neapărat de cineva. Noi suntem o familie care nu bănuiește pe cineva până nu se află adevărul pur. (A trimis probe la TAS?) Sigur că da, se ocupă. Așa îmi spune, în mare, că se ocupă. E și normal că trebuie să scoată nevinovăția.

(N.r. – Va face contestație împotriva suspendării?) Normal că trebuie să se facă. Trebuie să se ajungă undeva ca organele competente să verifice din nou. Și sperăm să se facă dreptate. (N.r. – Cum se simte Simona?) E foarte bine, dar nu cred că e atât de bine cum ar trebui să fie în situația în care se află”, a spus Stere Halep, pentru observatornews.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și