Închide meniul
Foto

Fostul antrenor al Simonei Halep, reacţie imediată după ce românca a făcut, la Paris, anunţul momentului despre viitorul său

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 decembrie 2023, 9:41

Fostul antrenor al Simonei Halep, reacţie imediată după ce românca a făcut, la Paris, anunţul momentului despre viitorul său

Simona Halep s-a declarat surprinsă de faptul că a fost invitată la Cluj pentru a juca într-un meci demonstrativ alături de Andre Agassi şi Steffi Graf

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Getty Images

Firicel Tomai, fostul antrenor al Simonei Halep, a făcut un anunţ încurajator cu privire la viitorul româncei în tenis. Acesta e convins că la doar câteva luni după ce va reveni, Simona Halep va intra în top 100.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a făcut un anunt enigmatic de la Paris, iar fanii s-au entuziasmat. Halep a postat pe reţelele de socializare un mesaj prin care anunţă că e gata să revină cât mai repede în tenis.

„Sunt pregătită să revin unde a început totul. Roland Garros 2008. Mulțumesc mult, Paris”, a scris Simona Halep pe contul ei de Instagram.

Firicel Tomai, fostul antrenor al Simonei Halep, reacţie imediată după ce românca a făcut, la Paris, anunţul momentului despre viitorul său

”Sunt convins că toată această situație o consumă emoțional, cred că a dat-o peste cap, dar partea bună e că trebuie să ia ca atare ceea ce se întâmplă. Ea declară foarte clar că e nevinovată, dar împrejurările care au dus-o în acest punct nu le poate înlătura și trebuie să și le asume. Ea e principalul pion, pentru că ea a folosit acea substanță.

Foarte puțină lume poate spune ce se va întâmpla la TAS. În speranța că se va judeca în conjunctura bună, Simona poate începe apoi să joace, poate din vară, poate de la Roland Garros, ar fi frumos! Eu știu că e pregătită să înceapă să joace.

Reclamă

Eu cred că va urca repede în top 100. Atunci, de acolo ai acces la toate turneele și apoi va depinde de ea ce va face. Simona poate juca până la 38 de ani un tenis foarte bun. Ea se va mișca la fel de bine, calitățile ei principale sunt picioarele și dorința de a câștiga, iar pe acestea nu le va pierde niciodată.

Acum, să ne așteptăm ca Simona să fie iar lider mondial sau să intre în top 10… depinde de sănătatea ei, de alte lucruri, dar trebuie să aibă liniște, să discearnă mult mai bine jocul, viața și să devină mult mai eficientă și mai precisă în ceea ce face. Cred că Simona poate să revină în cinci-șase luni în top 100”, a spus Firicel Tomai la sport.ro.

Ion Ţiriac, discurs incredibil despre Simona Halep: „Asta înseamnă o pedeapsă cu moartea! E incorect şi ilegal”

Ion Ţiriac a avut un discurs incredibil despre Simona Halep şi cazul de dopaj în care este implicată românca. Miliardarul român a avut o nouă reacţie despre suspendarea de patru ani primită de fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros.

Reclamă 4 / 0/3

Suspendată drastic de ITIA după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, Halep mai are o singură cale de atac. Încearcă să îşi dovedească nevinovăţia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Totuşi, audierile întârzie şi fostul lider WTA trece prin momente teribile. Simona Halep este suspendată 4 ani în acest moment.

Nu-mi spuneți că un jucător de tenis, de 32 de ani, care este negativ vineri, este pozitiv luni cu 0,02 din nu știu ce produs, care ar putea să fie sau nu fie în asta și asta. Și așteaptă de un an și jumătate să vadă ce este. Invenții. Nu e vorba doar de partea pozitivă. Uitați-vă la sângele ei. Când? În iulie anul trecut. Scuzați-mă! Ce ai făcut timp de nouă luni, șase luni? Vii azi cu chestia aia. Deci, privește în urmă și spune, cine acoperă ce? 

Halep a făcut o singură greșeală. În momentul în care cineva zice ceva, ea trebuia să spună, <nu vorbi cu mine, vorbește cu echipa mea, ei sunt responsabili și îmi dau ce să beau atunci când mă antrenez. De la 15 ani, până la 32, am făcut 1.555 de controale și tot așa.> Nu totul este alb sau negru. Sunt de acord cu tine. Dar pot să îți spun cu mâna pe Biblie că, din când în când, e nedrept și incorect și ilegal, ceea ce fac ei.

Acum Simona trebuie să meargă la TAS, este o regulă că la Jocurile Olimpice, în aceeași zi, a doua zi, trebuie să te evalueze. Și la ora 6 seara, trebuie să dea o hotărâre. Șase avocați, două institute, toți, Federația Internațională, pentru noi este complet corect, fără penalizare”, a declarat Ion Ţiriac pentru euronews.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și