Închide meniul

Ion Ţiriac, discurs incredibil despre Simona Halep: „Asta înseamnă o pedeapsă cu moartea! E incorect şi ilegal”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2023, 8:47

Ion Ţiriac, discurs incredibil despre Simona Halep: „Asta înseamnă o pedeapsă cu moartea! E incorect şi ilegal

Ion Ţiriac, discurs incredibil despre Simona Halep

Ion Ţiriac, alături de Simona Halep / Profimedia

Ion Ţiriac a avut un discurs incredibil despre Simona Halep şi cazul de dopaj în care este implicată românca. Miliardarul român a avut o nouă reacţie despre suspendarea de patru ani primită de fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suspendată drastic de ITIA după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, Halep mai are o singură cale de atac. Încearcă să îşi dovedească nevinovăţia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Totuşi, audierile întârzie şi fostul lider WTA trece prin momente teribile.

Ion Ţiriac a avut un discurs incredibil despre Simona Halep

Ţiriac este sigur că Simona Halep nu are nicio vină şi că ar trebui să fie lăsată să revină pe teren. „Sunt invenţii!„, a fost semnalul de alarmă tras de omul de afaceri.

Nu-mi spuneți că un jucător de tenis, de 32 de ani, care este negativ vineri, este pozitiv luni cu 0,02 din nu știu ce produs, care ar putea să fie sau nu fie în asta și asta. Și așteaptă de un an și jumătate să vadă ce este. Invenții. Nu e vorba doar de partea pozitivă. Uitați-vă la sângele ei. Când? În iulie anul trecut. Scuzați-mă! Ce ai făcut timp de nouă luni, șase luni? Vii azi cu chestia aia. Deci, privește în urmă și spune, cine acoperă ce? 

Halep a făcut o singură greșeală. În momentul în care cineva zice ceva, ea trebuia să spună, <nu vorbi cu mine, vorbește cu echipa mea, ei sunt responsabili și îmi dau ce să beau atunci când mă antrenez. De la 15 ani, până la 32, am făcut 1.555 de controale și tot așa.> Nu totul este alb sau negru. Sunt de acord cu tine. Dar pot să îți spun cu mâna pe Biblie că, din când în când, e nedrept și incorect și ilegal, ceea ce fac ei.

Reclamă

Acum Simona trebuie să meargă la TAS, este o regulă că la Jocurile Olimpice, în aceeași zi, a doua zi, trebuie să te evalueze. Și la ora 6 seara, trebuie să dea o hotărâre. Șase avocați, două institute, toți, Federația Internațională, pentru noi este complet corect, fără penalizare„, a declarat Ion Ţiriac pentru euronews.ro.

Ion Ţiriac îi arată cu degetul pe Patrick Mouratoglou şi pe ceilalţi componenţi din echipa Simonei. Miliardarul român este convins că fostul lider WTA a greşit în momentul în care a avut încredere deplină în staff.

Simona, acum, ce mai așteaptă? Un an sau mai mult? Pentru că nu asta trebuie ei să facă. Este sau nu este. Și de ce nu au întrebat mai întâi echipa, din punct de vedere legal, să vină la masă, pentru că au o responsabilitate, pentru care sunt plătiți și așa mai departe.

Reclamă 4 / 0/3

Dar atunci Simona a fost prea atașată de echipă, e meritul ei, dar revenind, e regretabil și e aproape sacrificiul vieții ei. Să ții pe cineva, la 33 de ani, în afara jocului un an și jumătate, asta înseamnă o pedeapsă cu moartea, cu siguranță. Ea se antrenează. Se antrenează în fiecare zi, înțeleg, dar este complet nedrept. Injust din partea întregii organizații, ce pot să fac? Acesta este motivul pentru care nu am vrut să fiu în niciuna dintre aceste organizații„, a precizat fostul mare jucător de tenis.

Simona Halep, pregătită pentru TAS! Anunţul făcut de Tribunalul de la Lausanne

Tribunalul de la Lausanne a venit cu un răspuns, după ce a apărut programul primelor trei luni de la TAS, în care cazul Simonei Halep nu era inclus. TAS a venit cu informaţii legate de procedura în sine, care depinde de disponibilitatea arbitrilor, dar şi a părţilor de procedură.

Datele audierilor sunt stabilite în funcție de disponibilitatea arbitrilor și a părților la procedură. De asemenea, este posibil ca mai multe audieri să aibă loc în aceeași zi.

Din aceste motive, este posibil (cu condiția ca schimbul de observații scrise să fi fost finalizat mai întâi) ca audierea să aibă loc înainte de 26 ianuarie 2024″, e răspunsul TAS, conform fanatik.ro.

Pe 12 septembrie, Simona Halep a fost suspendată pentru patru ani din circuitul profesionist de către ITIA. Simo speră ca pedeapsa să îi fie redusă, după procesul de la Lausanne.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și