Închide meniul

Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya. Premiul de consolare primit de româncă

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 martie 2024, 18:32

Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya. Premiul de consolare primit de româncă

Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya

Gabriela Ruse / Profimedia

Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya. Sportiva noastră s-a ales doar cu un premiu de consolare, atât în bani cât și în puncte WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea de tenis din România, Gabriela Ruse a fost învinsă de poloneza Katarzyna Kawa, cu 3-6, 7-6 (8/6), 6-2, miercuri, în prima rundă a turneului WTA 125 de la Antalya (Turcia), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari.

Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya

Ruse (26 ani, 170 WTA), venită din calificări, s-a înclinat după aproape trei pre de joc (2 h 46 min), notează agerpres.ro.

Gabriela Ruse a ratat două mingi de meci în tiebreak-ul actului secund, la 6-4 pentru ea, însă apoi a pierdut patru puncte consecutive şi setul.

Românca se impusese în prima sa confruntare cu Kawa (31 ani, 190 WTA), în 2019, în ultimul tur al calificărilor la Wimbledon, cu 7-5, 6-1.

Reclamă

Ruse s-a ales cu un cec de 1.250 de dolari şi 7 puncte WTA.

La dublu, în primul tur Andreea Mitu şi slovena Veronika Erjavec au fost învinse de italiencele Angelica Moratelli/Camilla Rosatello, favoritele numărul trei, cu 6-4, 4-6, 10-8.

Kim Clijsters, verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki

Kim Clijsters a venit cu un verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki. Daneza în vârstă de 33 de ani a răbufnit şi nu şi-a explicat de ce Halep a primit wild-card la Miami Open 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Caroline Wozniacki a fost întrebată despre revenirea româncei în circuit. Daneza a dat un răspuns surprinzător, spunând că sportivii suspendaţi pentru dopaj nu ar trebui să primească invitaţii la turnee.

„De ce a spus asta? Nu am făcut nimic rău. Nu am trișat. Nu m-am dopat!”, a fost reacţia imediată a Simonei Halep. Kim Clijsters i-a dat dreptate româncei.

Fosta campioană de la Australian Open şi US Open e convinsă că „Simo” nu a încercat, prin intermediul dopajului, să îşi îmbunătăţească performanţele sportive.

„Dacă cineva este testat pozitiv pentru că a luat ceva ca să devină o sportivă mai bună, atunci sunt sută la sută de acord cu Caroline. Dar situația lui Halep este complet diferită. Ea a fost testată pozitiv fără să știe că are acea substanță.

Să ne aducem aminte ce a spus despre Sharapova în trecut. Asta arată viziunea ei asupra dopajului. În mintea lui Halep, ea nu a trișat și eu cred asta”, a spus Kim Clijsters la podcastul lui Andy Roddick, potrivit spotmedia.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și