Închide meniul

Kim Clijsters, verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Situaţia este complet diferită!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2024, 12:03

Kim Clijsters, verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Situaţia este complet diferită!

Kim Clijsters, verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki

Kim Clijsters, Simona Halep şi Caroline Wozniacki / Profimediaimages

Kim Clijsters a venit cu un verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki. Daneza în vârstă de 33 de ani a răbufnit şi nu şi-a explicat de ce Halep a primit wild-card la Miami Open 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caroline Wozniacki a fost întrebată despre revenirea româncei în circuit. Daneza a dat un răspuns surprinzător, spunând că sportivii suspendaţi pentru dopaj nu ar trebui să primească invitaţii la turnee.

Kim Clijsters, verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki

De ce a spus asta? Nu am făcut nimic rău. Nu am trișat. Nu m-am dopat!„, a fost reacţia imediată a Simonei Halep. Kim Clijsters i-a dat dreptate româncei.

Fosta campioană de la Australian Open şi US Open e convinsă că „Simo” nu a încercat, prin intermediul dopajului, să îşi îmbunătăţească performanţele sportive.

Dacă cineva este testat pozitiv pentru că a luat ceva ca să devină o sportivă mai bună, atunci sunt sută la sută de acord cu Caroline. Dar situația lui Halep este complet diferită. Ea a fost testată pozitiv fără să știe că are acea substanță.

Reclamă

Să ne aducem aminte ce a spus despre Sharapova în trecut. Asta arată viziunea ei asupra dopajului. În mintea lui Halep, ea nu a trișat și eu cred asta„, a spus Kim Clijsters la podcastul lui Andy Roddick, potrivit spotmedia.ro.

Şi marele Boris Becker este de partea româncei în această dispută. Fostul mare campion german a postat un mesaj superb pe contul său de Twitter:

Te iubim, Simo”, a scris Boris Becker, pe contul său de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a putut să reacţioneze Simona Halep după ce Caroline Wozniacki spusese că „dopatele nu trebuie să primească wildcard”

Simona Halep a avut o reacţie de clasă după ce Caroline Wozniacki spusese la conferinţa de presă de marţi, de la Miami, că „dopatele nu trebuie să primească wildcard”.

De ce a spus asta? Nu am făcut nimic rău. Nu am trișat. Nu m-am dopat. E mai bine dacă citim decizia de la TAS, care spune că era un supliment contaminat, nu a fost doping. Nu am avut niciodată vreo legătură cu dopajul.

Nu m-am dopat niciodată, așa că nu sunt o trișoare. Mulțumesc turneului că mi-a dat wildcard și că am posibilitatea de a juca într-un turneu atât de mare. A fost grozav să mă întorc.

Doar o singură persoană care este negativă în privința mea nu este atât de importantă, deoarece am sute de oameni care îmi oferă dragoste”, a spus Halep, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și