Închide meniul

Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet!

Bogdan Stănescu Publicat: 17 mai 2024, 21:03

Reclamă
Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet!

Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins!

Gabriela Ruse, după o victorie / Profimedia Images

Gabriela Ruse (locul 148 WTA) s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruse a învins-o în sferturi pe Alize Cornet (Franţa, 99 WTA), scor 6-1, 6-2, într-o oră şi 19 minute. În faza următoare, românca o va întâlni pe favorita principală, americanca Emma Navarro, locul 22 WTA.

Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet!

Prin calificarea în semifinale, Gabriela Ruse şi-a asigurat un premiu de 5.222 euro şi 49 de puncte, notează news.ro.

Simona Halep a jucat şi ea în turneul WTA 125 de la Paris, dar a fost nevoită să abandoneze în primul tur, din pricina unei accidentări.

Simona Halep – McCartney Kessler a fost LIVE TEXT, pe AS.ro. Simona Halep s-a retras în primul tur al turneului Trophee Clarins. La scorul de 2-1 pentru Kessler, în setul secund, românca a cerut time-out medical. Două game-uri a mai rezistat Halep pe teren şi ulterior, a luat decizia de a se retrage de la competiţia din Paris.

Reclamă
Reclamă 4

Duelul cu ocupanta locul 123 mondial a fost al doilea meci pe care Simona Halep l-a disputat de la revenirea în circuit, după suspendarea pentru dopaj, care a ţinut-o departe de teren până în această primăvară. Prima partidă a disputat-o la Miami, în faţa Paulei Badosa.

Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești”

Virginia Ruzici a dat detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep. Fostul manager al tenismenei din România a dezvăluit ce a simţit Halep înainte de abandonul din primul tur de la Trophee Clarins.

Simona Halep câştigase primul set cu americanca McCartney Kessler, dar a fost nevoită să abandoneze la scorul 7-5, 2-3.

Reclamă

Simona a simțit acea durere și la antrenament. Chiar și venind aici a simțit o ușoară durere. Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești și să te protejezi. Sperăm ca în săptămânile următoare să poată fi competitivă. Mi s-a părut bună în acest meci, a dominat jocul. Dar e păcat…”, a declarat Virginia Ruzici pentru tennisactu.net.

Virginia Ruzici, şi ea câştigătoare la Roland Garros, ca şi Halep, a mărturisit că are în continuare o relaţie foarte bună cu Simona. Virginia Ruzici a cucerit trofeul la Roland Garros în 1978.

Am fost managerul Simonei timp de 14 ani. Ne-am despărțit, dar relația noastră va rămâne aceeași. Suntem foarte apropiate și o încurajez din toată inima. Eu locuiesc la Paris și dacă Simona a venit aici, era normal să ne vedem. Așa că am venit să urmăresc meciul.

Dacă o pot ajuta, o voi face ca fostă jucătoare. Și eu am suferit accidentări destul de grave, în special la genunchi. Trebuie să facă lucrurile bine, să se trateze și să nu revină până nu e recuperată complet. Îi urez mult succes și sper să poată juca din nou la un nivel foarte bun”, a subliniat Virginia Ruzici.

Simona Halep a primit încă un wild card

Simona Halep a primit încă un wild card şi va fi prezentă pe teren şi săptămâna viitoare, după Trophee Clarins, turneu la care ia parte în aceste zile. Fostul lider mondial va ajunge în Maroc, la Grand Prix Lalla Meryem, o competiţie WTA 125.

Simona Halep face tot posibilul să ajungă într-o formă fizică bună înainte de Roland Garros şi Jocurile Olimpice 2024. După ce va merge la Paris în această săptămână, Simo se va afla la Rabat, în perioada 19-25 mai, la turneul dotat cu premii totale de 267,082 de dolari.

În afară de Paula Badosa, alte nume cunoscute vor fi prezente la Rabat. Este vorba de Anna Blinkova, Sara Sorribes Tormo, Arantxa Rus, Xiyu Wang, Lucia Bronzetti sau Martina Trevisan, ultimele două fiind campioanele din ultimii doi ani.

Românca se întoarce în Maroc pentru a participa la Grand Prix Lalla Meryem, după ce a jucat şi pierdut două finale la Fez, în 2010 şi 2011, şi la Marrakech, în 2013.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30 27 iun.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14 27 iun.

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și