Închide meniul

Gabriela Ruse, victoria carierei, la Dubai! ”Lacrimi de fericire!” Românii din tribune au făcut spectacol la finalul meciului cu Paula Badosa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2022, 15:06

Gabriela Ruse, victoria carierei, la Dubai! ”Lacrimi de fericire!” Românii din tribune au făcut spectacol la finalul meciului cu Paula Badosa

Gabriela Ruse, victoria carierei, la Dubai!

Getty Images

”Lacrimi de fericire”, a notat site-ul WTA, pe contul de Twitter, după cea mai importantă victorie din cariera Gabrielei. Ea nu trecuse niciodată de o jucătoare din Top 30 și a bătut-o acum pe ocupanta poziției 5 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, ea a fost aplaudată la scenă deschisă de românii aflați în tribune, pe care i-a salutat și cărora le-a făcut cadou prosoapele primite în timpul jocului.

Simona Halep – Gabriela Ruse, în turul 2 de la Dubai

Elena Gabriela Ruse a avut mari probleme în setul al treilea, unde a fost condusă cu 1-4. Totuși, Ruse și-a adjudecat cinci game-uri la rând și a obținut biletele pentru turul secund, unde va da peste Simona Halep, buna sa prietenă.

Reclamă

Ruse şi Halep s-au mai întâlnit de două ori, de fiecare dată impunându-se fostul lider WTA.

Luni, în turul al treilea preliminar, Ruse a trecut de Ajla Tomljanovic cu scorul de 6-1, 7-5. Sportiva din Australia se află pe locul 39 WTA şi era cap de serie numărul 6. Meciul a durat o oră şi 21 de minute.

Simona Halep, calificare în turul 2 de la Dubai

Simona Halep a câştigat meciul cu Alison Riske, scor 6-2, 6-4, în primul tur al turneului de la Dubai. Campioana noastră a învins-o fără mari emoţii pe americanca Alison Riske, după o oră şi 12 minute.

Reclamă 4 / 0/3

”Simo” s-a arătat foarte fericită după calificarea în turul 2 de la Dubai, acolo unde a mai câştigat trofeul de două ori, de-a lungul carierei.

”Este o bucurie să fiu din nou aici. Am amintiri foarte frumoase la Dubai, am câştigat de două ori trofeul şi este o plăcere să joc din nou în faţa voastră. Vă mulţumesc foarte mult!

Sunt fericită că sunt din nou aici. Am fost încrezătoare în meciul de astăzi şi m-am descurcat în momentele importante. Ştiam că Alison este o adversară complicată şi ştiam că trebuie să fiu foarte concentrată.

Este încă primul meci. Îmi place libertatea (n.r. – întrebată de antrenor), mă bucur de ea, şi vreau să fiu concentrată pe obiectivul meu.”,  spus campioana noastră.

Recomandări
  • Gabriela Ruse a reușit victoria carierei
  • Ruse – Halep, în turul 2 de la Dubai

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și