Închide meniul

Gabriela Ruse vine cu lămuriri după ce a spus că se retrage din echipa României de Billie Jean King Cup: „Voi fi absentă doar de la meciul cu Slovenia!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 19 martie 2023, 9:44

Gabriela Ruse vine cu lămuriri după ce a spus că se retrage din echipa României de Billie Jean King Cup: Voi fi absentă doar de la meciul cu Slovenia!”

Gabriela Ruse vine cu lămuriri după ce a spus că se retrage din echipa României de Billie Jean King Cup

Gabriela Ruse / Profimedia

Gabriela Ruse vine cu lămuriri după ce a spus că se retrage din echipa României de Billie Jean King Cup! Tenismena româncă susține că va mai evolua pentru România, urmând să fie absentă doar la duelul împotriva Sloveniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va înfrunta Slovenia, pe 14 și 15 aprilie, la Koper, pe zgură, pentru un loc la turneul final al Billie Jean King Cup.

Gabriela Ruse vine cu lămuriri după ce a spus că se retrage din echipa României de Billie Jean King Cup

Deși, inițial, a declarat că se retrage din echipa României de Billie Jean King Cup, Gabriela Ruse a revenit cu lămuriri, susținând că va absenta doar la duelul cu Slovenia, urmând ca, în viitor, să mai evolueze pentru România.

„Aș vrea să clarific situația pentru meciul de FED Cup (n.r. Billie Jean King Cup) împotriva Sloveniei de anul acesta. Eu nu am spus niciodată că mă retrag din echipa de FED Cup a României sau că motivul ar fi un scandal cu colegele mele.

Voi fi absentă doar de la meciul cu Slovenia. Iar absența mea nu se datorează colegelor mele. Eu iubesc să joc pentru România și voi juca și în viitor pentru echipa națională”, a scris Gabriela Ruse, pe Instagram.

Reclamă

Declarația inițială a Gabrielei Ruse

„Eu mă retrag pentru că nu consider că locul meu este acolo, printre colegele mele de la Cupa Federației. Deja este o tensiune între mine și colegele mele. Nu doresc, eu nu am fost niciodată pentru ceartă, nu am agreat niciodată scandalul. Le respect pe colegele mele și le doresc succes. Au fost alte lucruri care pe mine m-au deranjat!

Nu e vorba de faptul că nu-mi face plăcere să joc pentru România, pentru Fed Cup și pentru echipa națională ! Este cea mai mare bucurie și mi-am dorit toată copilăria să ajung să îmi reprezint țara.

Nu vreau să fiu răutăcioasă, dar sunt consecințele anumitor lucruri și decizii care s-au luat și care puteau fi într-un alt fel gândite. Asta nu înseamnă, habar nu am, că au fost intenționate. Efectiv așa au luat ele hotărâri”, a declarat Gabriela Ruse, conform prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa României pentru duelul cu Slovenia

Ana Bogdan (locul 57 în clasamentul WTA la simplu şi 269 la dublu), Irina Maria Bara (locul 193 la simplu şi 113 la dublu), Jaqueline Adina Cristian (locul 202 la simplu şi 531 la dublu), Anca Alexia Todoni (locul 727 la simplu şi 1169 la dublu) şi Monica Niculescu (locul 40 la dublu) sunt jucătoarele pe care Horia Tecău şi antrenorii Alina Tecşor Cercel şi Daniel Dobre se vor baza în duelul cu Slovenia.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și