Închide meniul

Gigi Becali, reacție surprinzătoare după ce Simona Halep a fost suspendată: „A făcut 30-40 de milioane de euro, la revedere”

Alex Ioniță Publicat: 13 septembrie 2023, 19:14

Reclamă
Gigi Becali, reacție surprinzătoare după ce Simona Halep a fost suspendată: A făcut 30-40 de milioane de euro, la revedere”

Pe ce post va juca la FCSB noul favorit al lui Gigi Becali

Gigi Becali, patron FCSB / Profimedia

Gigi Becali, reacție surprinzătoare după ce Simona Halep a fost suspendată. Patronul celor de la FCSB a vorbit despre sancțiunea primită de jucătoarea din Constanța, după scandalul de dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Simo” a fost suspendată pentru 4 ani, în cazul scandalului de dopaj. Sentința a fost anunțată de ITIA, dar nu este definitivă. Astfel, sportiva noastră poate ataca decizia la TAS.

Gigi Becali, reacție surprinzătoare după ce Simona Halep a fost suspendată. Ce a transmis latifundiarul din Pipera

Patronul celor de la FCSB este de părere că banii pe care sportiva i-a câștigat în cariera sa sunt suficienți și a sfătuit-o pe aceasta să se retragă, pentru a petrece timp alături de fanilie. De asemenea, Gigi Becali este de părere că Simona Halep nu ar părăsi cu capul jos lumea tenisului, având în vedere sumele câștigate.

„Ce a pățit Halep? Halep, la revedere! A făcut femeia 30-40 de milioane de euro, la revedere, ce mare lucru? Ce a pățit, a pățit.

E adevărat că o doare zice ea, dar eu o îndrum: ‘Ai făcut bani? Vezi de familia ta și lasă-i încolo!’. Ține minte ce spun. Eu vă spun tot timpul banul, banul, banul și iar banul. Pleacă pe ușa din dos? Pleacă milionară din tenis, ce ușă din jos? Ce contează aia”, a spus latifundiarul din Pipera, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

De asemenea, Gigi Becali este de părere că banii ar trebui să reprezinte prima prioritate pentru jucătoarea din Constanța, ci nu tenisul.

„Eu nu sunt ăla dobitoc să vorbesc ce nu mă pricep. Eu ce mă pricep, zic. La tenis nu mă pricep, la substanțe nu mă pricep. Eu mă pricep la viață. Simona a făcut 30, 40 de milioane, la revedere, să fiți sănătoși, să își vadă de familia ei.

Banii contează, nu tenisul. Nu mă mai interesează de voi trebuie să zică și cu asta, basta”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față, cariera jucătoarei ajunse la 31 de ani este în pericol, având în vedere că suspendarea de 4 ani ar urma să expire pe 6 octombrie 2026. Dacă nu va primi un verdict favorabil din partea TAS, Simona Halep ar urma să poată reveni în teren abia la 35 de ani.

Simona Halep, discurs vehement în fața jurnaliștilor după suspendarea de 4 ani

În fața casei pe care o deține în Constanța, fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros a ținut să îi anunțe pe fani că va veni momentul în care va demonstra că nu s-a dopat.

„Sunt șocată! E o mare nedreptate ce se întâmplă, nu m-am dopat absolut niciodată și toate acestea or să iasă la iveală într-o zi.

Las experții să discute, ei se pricep cel mai bine și sunt convinsa că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovata și curată.

Tot ce s-a întâmplat a fost nedrept, din toate punctele de vedere și pot să spun că sunt dezamăgită că se poate judeca un sportiv doar pe presupuneri, toate analizele mele de sânge au ieșit negative și nu s-au găsit niciodată substanțe interzise, la urină doar pe data de 29 când a ieșit o cantitate infima de Roxadustat și asta a fost totul.

O să fac apel la TAS la această decizie fără sens și sper la adevărul o să iasă la iveala într-o zi și o să lupt până la capăt pentru acest lucru“, a declarat Simona Halep, în fața jurnaliștilor aflați în fața casei ei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și