Închide meniul

Iga Swiatek a câștigat Miami Open! Noul număr 1 mondial a spulberat-o pe Naomi Osaka în marea finală

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2022, 23:33

Iga Swiatek a câștigat Miami Open! Noul număr 1 mondial a spulberat-o pe Naomi Osaka în marea finală

Iga Swiatek le-a demolat pe românce

Hepta

Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek, noul număr 1 mondial de la 4 aprilie, a câştigat, sâmbătă, turneul WTA 1.000 de la Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Swiatek a învins-o în finală pe japoneza Naomi Osaka, locul 77 WTA, scor 6-4, 6-0, într-o oră şi 20 de minute.

Iga Swiatek a câștigat Miami Open

A fost a 17-a ei victorie consecutivă în acest an. Iga Swiatek traversează una dintre cele mai bune perioade ale carierei.

La 20 de ani, Swiatek a mai câştigat în acest an şi turneele de la Doha şi Indian Wells. Ea a devenit a patra jucătoare care se impune la „Sunshine Double” (Indian Wells şi Miami) în acelaşi an, după Stefanie Graf (1994 şi 1996), Kim Clijsters (2005) şi Victoria Azarenka (2016).

Reclamă

Iga Swiatek, noul număr 1 WTA

În clasamentul pe care WTA urmează să-l dea publicității pe 4 aprilie, Iga Swiatek va fi noul lider mondial.

„Sunt foarte mulţumită şi mândră de mine că am ajuns pe locul 1”, a spus Swiatek. „Simt că tenisul meu merge pe drumul cel bun şi scopul meu este să rămân pe locul 1 şi să continui ceea ce fac”, a menţionat poloneza.

Steve Simon, preşedinte WTA, a declarat: „Iga este o jucătoare incredibilă şi sunt încântat că va deveni noua jucătoare clasată pe locul 1 mondial WTA. Să realizeze tot ceea ce a reuşit la o vârstă atât de fragedă şi să ajungă în vârful clasamentului WTA este o adevărată dovadă a efortului şi profesionalismului ei. Sunt încântat să o felicit pe Iga pentru acest moment”.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și