Închide meniul

Iga Swiatek a fost eliminată în turul 3 de la Australian Open 2024. Linda Noskova, succes uriaş, la 19 ani

Dan Roșu Publicat: 20 ianuarie 2024, 13:09

Reclamă
Iga Swiatek a fost eliminată în turul 3 de la Australian Open 2024. Linda Noskova, succes uriaş, la 19 ani

Iga Swiatek a fost eliminată în turul 3 de la Australian Open 2024

Iga Swiatek, la Australian Open 2024 - Profimedia Images

Iga Swiatek a fost eliminată în turul 3 de la Australian Open 2024. Cea mai bună jucătoare a lumii a fost învinsă de Linda Noskova (50 WTA), sportivă aflată la prima ei prezenţă pe tabloul principal de la Melbourne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva din Cehia s-a impus cu 3-6, 6-3, 6-4, după două ore şi 22 de minute de joc, la capătul cărora Noskova cu greu şi-a stăpânit lacrimile.

Iga Swiatek a fost eliminată în turul 3 de la Australian Open 2024

„Am rămas fără cuvinte. Ştiam că mă va aştepta un meci uimitor împotriva numărului unu mondial. Nu credeam că se va termina aşa. Sunt foarte fericită că am ajuns până aici”, a spus Noskova, la finalul meciului.

Pentru Noskova, aceasta este prima prezenţă în optimile unui turneu de Grand Slam. Mai mult, este pentru prima oară în cariera sportivei de 19 ani când învinge un număr 1 mondial.

Reclamă

În optimi, Noskova va evolua cu învingătoarea meciului dintre ucraineanca Elina Svitolina şi elveţianca Viktorija Golubic.

De cealaltă parte, Iga Swiatek rămâne cu semifinala din 2022 ca cea mai bună performanţă la Australian Open. Anul trecut, ea era eliminată în optimi, de Elena Rybakina, 4-6, 4-6.

Victoria Azarenka, în optimi la Australian Open 2024

Victoria Azarenka, nr.18 pe lista favoritelor, s-a calificat în optimile de finală ale Openului Australiei, primul turneu de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o în două seturi, 6-1, 7-5, pe letona Jelena Ostapenko, cap de serie nr.11, sâmbătă la Melbourne, informează AFP.

Reclamă 4 / 0/3

Azarenka (34 ani), dublă laureată la Melbourne, va juca pentru un loc în sferturi cu ucraineanca Daiana Iastremska, care a dispus în trei seturi, 6-2, 2-6, 6-1, de americanca Emma Navarro (27 WTA).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și