Închide meniul

Iga Swiatek a vorbit despre presiunea pusă de celebritate: „Îmi este greu să vorbesc cu o persoană!”

Cosmin Olteanu Publicat: 8 aprilie 2023, 9:07

Reclamă
Iga Swiatek a vorbit despre presiunea pusă de celebritate: Îmi este greu să vorbesc cu o persoană!”

Iga Swiatek a vorbit despre presiunea pusă de celebritate

Iga Swiatek, în timpul unui meci la Wimbledon / Profimedia

Iga Swiatek a vorbit despre presiunea pusă de celebritate! Ajunsă numărul unu mondial la 21 de ani, jucătoarea de tenis din Polonia susține că resimte efectele negative ale vieții publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iga Swiatek a dezvăluit că, din cauza celebrității, îi este greu să le arate persoanelor din jur cum este ea în realitate.

Iga Swiatek a vorbit despre presiunea pusă de celebritate

Faimoasa sportivă spune că, odată cu ascensiunea sa în tenis, dar și în celebritate, a fost nevoită să-și schimbe personalitatea.

„Tenisul m-a forțat într-un fel să mă obișnuiesc cu faima și să-mi schimb puțin personalitatea. Totul a fost din cauza acelui impuls suplimentar pe care mi l-a dat tenisul. Știam că, dacă vreau să fiu un sportiv de elită, trebuie să învăț să lucrez cu mass-media și să vorbesc și să am idei în cap despre ceea ce vreau să transmit.

Când am început să vorbesc în fața camerelor și toate astea, mi-am dat seama că, dacă sunt capabilă să fac asta, pot să fac același lucru și cu alți oameni. Pe de o parte, asta m-a ajutat, dar pe de altă parte, dacă devii celebru este și mai greu să ai încredere în oameni.

Reclamă

În acest moment, se pare că încă încerc să-mi dau seama cum să înțeleg în această lume. În Polonia oamenii sunt foarte drăguți cu mine, dar acum îmi este greu să vorbesc cu o persoană și să o fac să știe cine sunt cu adevărat. Uneori mă tratează puțin diferit și se vede”, a declarat Iga Swiatek, pentru eurosport.com.

Iga Swiatek regretă că sportivii ruşi şi bieloruşi nu au fost interzişi

Intervievată recent de BBC, Iga Swiatek a declarat că tenisul a ratat o ocazie de a transmite un mesaj puternic Moscovei, prin faptul că nu a impus o suspendare generală a jucătorilor din Rusia şi aliatul său din Belarus, după invazia Ucrainei.

„După al Doilea Război Mondial, jucătorii germani nu au avut voie să evolueze în competiţii, la fel ca japonezii şi italienii. Am impresia că astfel de lucruri ar arăta guvernului rus că s-ar putea să nu merite să intre în război cu Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem doar sportivi, o mică parte din lume, dar sportul este destul de important şi sportul a fost întotdeauna folosit în scopuri propagandistice. Tenisul, de la început, putea face ceva mai bine pentru a arăta tuturor că jucătorii de tenis sunt împotriva războiului.

Dar nu prea a mers pe acel drum, iar, acum, ar fi destul de nedrept pentru jucătorii ruşi şi belarusi să fie suspendaţi, pentru că această decizie trebuia luată acum un an

Nu este vina jucătorilor ruşi şi belaruşi că au un astfel paşaport. Situaţia lor este destul de complicată şi le este greu să vorbească despre asta cu voce tare.

Cu toţii avem un fel de impact, care ar putea ajuta la oprirea agresiunii ruse. În ceea ce priveşte deciziile, noi trebuie să mergem pe calea parcursă de alte federaţii”, a spus jucătoarea poloneză.

Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera Vezi toate știrile
Citește și