Închide meniul

Iga Swiatek nu a mai ţinut cont de nimic: discurs despre bani şi mize, la Roland Garros. „Sper că o să vă mai placă de mine”

Dan Roșu Publicat: 29 mai 2024, 22:27

Reclamă
Iga Swiatek nu a mai ţinut cont de nimic: discurs despre bani şi mize, la Roland Garros. „Sper că o să vă mai placă de mine

Iga Swiatek, discurs incredibil despre bani şi mize uriaşe, pe terenul de la Roland Garros

Iga Swiatek, la Roland Garros 2024 - Profimedia Images

Iga Swiatek a ţinut un discurs incredibil în timpul interviului acordat pe terenul de la Roland Garros, după victoria epică cu Naomi Osaka (7-6, 1-6, 7-5), care i-a adus calificarea în turul al treilea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poloneza a fost deranjată de anumiţi fani care au ţipat în timpul punctelor importante şi a avut un mesaj clar: mizele sunt uriaşe şi e vorba de bani mulţi! Swiatek a fost aplaudată la finalul declaraţiilor.

Iga Swiatek, discurs incredibil despre bani şi mize uriaşe, pe terenul de la Roland Garros

„Am un respect enorm pentru voi şi ştiu că jucăm pentru voi, dar câteodată, când ne aflăm sub presiune, strigaţi ceva în timpul schimburilor şi e foarte greu pentru noi să rămânem concentraţi. De obicei, nu vreau să vorbesc despre aşa ceva, pentru că îmi place să fiu o jucătoare care e cu gândul doar la jocul ei. Dar e ceva serios pentru noi.

Ne luptăm toată viaţa să fim din ce în ce mai buni. Câteodată, e greu să acceptăm aşa ceva. Mizele sunt mari. Sunt foarte mulţi bani de câştigat. Pierderea unor puncte poate conta enorm. Vă rog să ne încurajaţi între puncte şi nu în timpul lor, ar fi ideal.

Sper că o să vă mai placă de mine, pentru că ştiu că publicul francez ajunge uşor să huiduie un jucător. Dar eu vă iubesc, totdeauna mi-a plăcut să joc aici. Hai să continuăm aşa!”, a spus Iga Swiatek, la finalul meciului cu Naomi Osaka.

Reclamă
Reclamă 4

Iga Swiatek – Naomi Osaka, supermeci la Roland Garros

Iga Swiatek – Naomi Osaka a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale anului. Swiatek (22 de ani, locul 1 WTA), favorita numărul 1 a turneului de la Paris, a învins-o pe nipona Naomi Osaka (26 de ani, locul 134 WTA) în turul al doilea al tabloului principal de la Roland Garros.

Swiatek a avut mult de luptat împotriva jucătoarei din Japonia, care a revenit pe terenul de tenis la începutul acestui an, după ce a devenit mamă. Într-un meci care a durat aproape trei ore, Naomi Osaka a avut minge de meci în setul al treilea, la scorul de 5-3, dar poloneza a salvat şi a reuşit să se impună în trei seturi, scor 7-6(1), 1-6, 7-5.

În 16-imi, Iga Swiatek, deţinătoarea titlului la Roland Garros, o va înfrunta pe învingătoarea din meciul care se dispută între cehoaica Marie Bouzkova şi croata Jana Fett.

Reclamă

Iga Swiatek îşi continuă seria incredibilă din acest sezon, pe zgură. Ea s-a impus deja la turneele de la Madrid şi Roma, după două finale adjudecate în faţa rivalei Aryna Sabalenka.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:54

Andrea Compagno i-a „cucerit” pe jurnaliștii italieni cu cifrele din China! Mesaj superb despre fostul jucător de la FCSB

16:32

Unde se va juca Neman Grodno – CFR Cluj, returul din turul 2 preliminar al Conference League! Decizia luată de echipa din Belarus

16:26

„România e deja în optimi la EURO 2024” Un fost internaţional ucrainean avertizează: „Va termina la egalitate cu Slovacia!”

16:20

Dennis Politic a anunțat obiectivul lui Dinamo, din sezonul viitor! Ce planuri are la echipa lui Zeljko Kopic

16:20

„Vai de mine, eu nu aş face aşa ceva!” MM Stoica, mesaj virulent înainte de Slovacia – România: „Lumea e bolnavă de ipocrizie!”

15:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și