Închide meniul

Ilie Năstase a pus-o la zid pe Serena Williams, după ce Simona Halep a fost suspendată: „A fost prinsă, dar nu i s-a făcut nimic”

Alex Masgras Publicat: 13 septembrie 2023, 12:59

Reclamă
Ilie Năstase a pus-o la zid pe Serena Williams, după ce Simona Halep a fost suspendată: „A fost prinsă, dar nu i s-a făcut nimic

Ilie Năstase a pus-o la zid pe Serena Williams

Simona Halep şi Serena Williams, după finala Wimbledon 2019 / Profimedia

Ilie Năstase a pus-o la zid pe Serena Williams, după ce Simona Halep a fost suspendată. Fostul număr 1 ATP i-a dat replica americancei, care a ironizat-o pe Halep după ce a fost suspendată pentru dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit o suspendare de patru ani, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat la US Open şi au existat neregularităţi cu paşaportul biologic.

Ilie Năstase a pus-o la zid pe Serena Williams, după ce Simona Halep a fost suspendată: „A fost prinsă, dar nu i s-a făcut nimic”

La scurt timp după ce Simona Halep a primit verdictul în cazul de dopaj, Serena Williams şi Alexis Ohanian au ironizat-o pe româncă. De şapte ori campioană la Wimbledon, Serena Williams a postat un mesaj interpretabil, care duce cu gândul la finala din 2019 de la All England Club, când a fost învinsă de româncă.

Ilie Năstase a criticat-o pe Serena Williams pentru ironiile de pe Twitter şi spune că americanca a fost şi ea prinsă dopată, dar nu a fost suspendată din cauza sponsorilor:

„Ar trebui să recunoasă că au prins-o și pe ea o dată și nu au suspendat-o pentru că e americancă! S-a mai spus că dacă se dă numele Serenei, vor pleca sponsorii și uite așa!

Reclamă

(n.r. – Vrea al optulea titlu la Wimbledon!) Spuneți-i din partea mea să se uite cum arăta când era mai tinerică și cum arată acum! Să nu zică că sunt rasist! Credeți că natural se poate face o persoană cu mușchii așa, cum îi are ea? A fost prinsă dar nu i s-a facut nimic pentru că e americancă și că pleacă sponsorul. Acesta a fost motivul.

Dacă ea recunoaște treaba asta, s-ar putea să-i dea titlurile, altfel nu. Nu există riscul ăsta (n.r. – ca Halep să piardă titlul de la Wimbledon). A fost testată de mai multe ori după Wimbledon și înainte, nu există riscul ăsta. Ea încearcă acum să o întoarcă într-un fel, că a bătut-o clar cu 6-2, 6-2, să spună că din cauza asta a pierdut. Dar nu merge!”, a declarat Ilie Năstase, potrivit prosport.ro.

Postarea incredibilă a soțului Serenei Williams, după suspendarea drastică a Simonei Halep. ”Moda nu se schimbă”

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a reacţionat la scurt timp după verdictul dat în cazul Simonei Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Ohanian a avut o reacţie ironică la adresa jucătoarei din România, postând o fotografie în care poartă un tricou pe care scrie D.A.R.E (Drug Abuse Resistance Education), în timpul meciului dintre Serena Williams şi Maria Sharapova de la US Open 2019. Rusoaica a fost şi ea suspendată pentru că a picat un test anti-doping în 2016, după ce a fost învinsă de Serena în sferturile de finală din acel an de la Australian Open.

Alături de fotografie, Alexis Ohanian a postat mesajul: „Moda nu se schimbă niciodată”. Serena Williams nu a ignorat postarea, fosta jucătoare din Statele Unite comentând: „Clar nu eşti demodat”. De asemenea, Serena Williams a apreciat mai multe postări de pe Twitter care făceau referire la suspendarea Simonei Halep.

Serena Williams, mesaj interpretabil după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Nici Serena Williams nu a ignorat verdictul din cazul de dopaj al Simonei Halep. Câştigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, fosta jucătoare din Statele Unite s-a impus de şapte ori la Wimbledon.

Ultima finală disputată de Serena Williams la All England Club a fost chiar împotriva Simonei Halep, cea care s-a impus după o finală câştigată fără drept de apel, scor 6-2, 6-2. Aceea a fost ultima finală jucată de americancă pe iarba londoneză şi penultima de Grand Slam a carierei, ea pierzând două luni mai târziu şi în ultimul act de la US Open, cu Bianca Andreescu.

Serena Williams pare că nu a trecut încă peste înfrângerea cu Simona Halep de la Londra şi a postat un mesaj interpretabil pe Twitter, la scurt timp după ce românca a primit suspendarea:

„8 este un număr mai bun”, a scris Serena, făcând referire la titlurile pe care le-ar fi putut avea la Wimbledon, dacă Simona Halep nu s-ar fi impus în finala din 2019.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și