Închide meniul

Ilie Năstase, la 75 de ani! Mesajul senzaţional primit de la Ion Ţiriac. Cea mai mare dorinţă a lui „Nasty”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2021, 14:22

Ilie Năstase, la 75 de ani! Mesajul senzaţional primit de la Ion Ţiriac. Cea mai mare dorinţă a lui „Nasty

Ilie Năstase se pregătește să se judece cu Ciprian Marica

Profimediaimages

Ilie Năstase a petrecut cu şampanie şi a fost şi el surprins de mesajul prietenesc primit de la Ion Ţiriac. Petrecerea a avut loc chiar în apartamentul pe care îl are pe litoral, în blocul fratelui Simonei Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, la 75 de ani! Mesajul incredibil primit de la Ion Ţiriac

„Mă simt ca la 75 de ani, unii nu ajung până la 75 de ani. Mă simt fericit. Mi-am pus dorinţa să fiu sănătos. Petrec cu o sticlă de şampanie, cu nişte prieteni de la Piatra Neamţ. Suntem în 4. Mulţi ar vrea să ajungă la 75 de ani. Mai ales ăia care vor să iasă la 70 de ani la pensie.

Eu nu sunt tataie, domnul Ţiriac e tataie de 5-6 ori. Mi-a dat o şampanie şi mi-a zis că nu îmi urează la mulţi ani pentru că am deja prea mulţi ani. Eu îl las în pace. Când a făcut 76 de ani, i-am spus că a devenit tie-breaker. Simona nu m-a sunat încă, dar mă va suna. Sunt chiar la blocul fratelui ei”, a spus Ilie Năstase, pentru Antena Sport.

Ilie Năstase, la 75 de ani!

Ilie Năstase a fost numărul 1 în topul ATP în perioada 23 august 1973 – 2 iunie 1974. Nasty a fost introdus în Hall of Fame-ul sportului alb în 1991, fiind primul jucător din Europa care a depăşit borna celor un milion de dolari câştigaţi din tenis.

Ilie Năstase este, de asemenea, şi primul tenismen care câştigă trofeul de la Roland Garros, fără să piardă vreun set. 59 de turnee înregistrate de ATP şi-a trecut în cont Năstase, dar şi 45 la dublu. Ilie Năstase a jucat în trei rânduri finala Cupei Davis (1969, 1971 şi 1972).

Reclamă

Năstase ar vrea un omagiu şi de la autorităţile din România. În trecut, fostul lider ATP a cerut o statuie într-un loc circulat din Bucureşti. Ilie Năstase vrea statuie pentru realizările pe care le-a avut în cariera sa. „Nasty” a mai spus că şi Nadia Comăneci ar trebui să aibă parte de aşa ceva.

„România nu acordă niciun respect campionilor! Nadia Comăneci nu are statuie, o are în America! Eu încerc de nu știu câte luni să mă apropii de primarul Capitalei, mi-a făcut Ciprian Marica o statuie, care îmi este naș. Vreau să o pun și eu acolo unde trece lumea.

Să o țin eu și să mă uit în fiecare zi la ea și la trofeele mele! Nici nu mai intru în camera cu trofee, parcă mă răscolește, parcă intru la pușcărie. Sunt un prizonier al acestor trofee. Și vreau să le împărtășesc cu toată lumea, dacă să se poate! Dacă nu, pun un lacăt și le închid”, a declarat Ilie Năstase, cu o lună în urmă, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și