Închide meniul

Ilie Năstase, replică acidă în conflictul dintre familia Serenei Williams și Ion Țiriac. "Cred că au o problemă cu românii"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2021, 18:10

Ilie Năstase, replică acidă în conflictul dintre familia Serenei Williams și Ion Țiriac. "Cred că au o problemă cu românii"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ilie Năstase îi ia apărarea lui Ion Țiriac

Năstase, fost lider mondial în circuitul ATP, a declarat pentru Telekom Sport că îl susţine până în pânzele albe pe Ion Țiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă nici ceea ce spune domnul Ţiriac  despre tenis nu mai contează, înseamnă că am luat-o razna cu toţii. Serena până la urmă se poate retrage când vrea ea, este strict problema ei. Dar eu cred că domnul Ţiriac cam are mare dreptate. Şi în ultima vreme, cam multă lume susţine că Serena ar trebui să se retragă. Legat de această postare a soţului ei, nu mi se pare normală. De fapt cred că ei au o problemă cu românii, altfel nu-mi explic", a spus Ilie Năstase.

Ion Țiriac, în război cu Serena Williams și soțul ei

 "La vârsta asta (n.r. – 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere", a subliniat Ion Țiriac despre Serena Williams.

La aflarea acestor afirmații, Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, a rabufnit. Acesta a transmis următorul mesaj pe contul său de Twitter: ”Putem fi siguri că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ion Țiriac."

În urma acestui episod, Serena Williams nu va mai participa la turneul de la Madrid, organizat anul de Ion Țiriac. Jucătoarea americană s-a accidentat în timpul turneului de la Roland Garros din toamnă, dar își va face revenirea în noul sezon.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și