Închide meniul

Ilie Năstase, sfat pentru Simona Halep, înainte de Roland Garros: „I-am mai spus eu, trebuie să ia turneele mari”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 mai 2022, 16:45

Ilie Năstase, sfat pentru Simona Halep, înainte de Roland Garros: „I-am mai spus eu, trebuie să ia turneele mari

Ilie Năstase, sfat pentru Simona Halep

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia Images

Ilie Năstase are un sfat pentru Simona Halep, aflată în ultima parte a carierei. Nasty susţine că Simo ar trebui să evolueze în mai puţine turnee, în fiecare an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până acum, Simo a fost prezentă la şapte turnee, câştigând unul, Melbourne Summer Set 1. Ea şi-a mai trecut în cont semifinale la Indian Wells şi la Dubai şi sferturi la Madrid.

Ilie Năstase are un sfat pentru Simona Halep: „Trebuie să ia turneele mari”

„Nu trebuie să revină în top 10. A fost numărul 1 şi, când a fost numărul 1 nu mai contează. I-am mai spus eu, trebuie să ia turneele mari. Sunt cele 4 turnee de Grand Slam, dar probabil că e o regulă, dacă nu joci 14 turnee, nu îţi dau puncte. Probabil că d-asta şi joacă.

Toată lumea spune de Halep că bate 3-0, ca la fotbal. Lăsaţi-o să joace, are un antrenor acum care îi convine. Au trecut două turnee, doar nu a pierdut totul. Serviciul 2 e mai puternic, nu putem după două săptămâni să fie numărul 1. A petrecut mult timp cu Cahill, e greu să îmi dau cu părerea, cu Mouratoglou e la început”, a spus Ilie Năstase.

Simona Halep, a doua favorită la Roland Garros

Simona Halep este a doua favorită a bookmakerilor, la Roland Garros, ea având o cotă de 9 la câştigarea trofeului. Iga Swiatek e principala favorită, cu cotă 2. Ons Jabeur, cea care a eliminat-o pe Simo la Madrid, are cotă 18.

Reclamă

„Fata asta văd că e în formă, poloneza (n.r. – Iga Swiatek), mai e şi tunisianca, Jabeur, sau cum o cheamă. Sunt mai multe bune şi toate vor să o bată pe Simona”, a mai spus fostul mare campion.

Ilie Năstase, sfat pentru Simona Halep! Simo visează să câştige Roland Garros

Simona Halep visează să câştige Roland Garros pentru a doua oară în carieră. Campioana noastră s-a impus pe zgura din Paris, în 2018, după o finală de trei seturi cu Sloane Stephens. Colaborarea cu Patrick Mouratoglou o face din nou să se gândească la noi performanţe uimitoare.

„Voi avea întotdeauna amintiri plăcute de la titlul cucerit în 2018, pentru că a fost primul meu Grand Slam şi totdeauna am visat să câştig Roland Garros. A fost o atmosferă extraordinară, mulţi fani m-au încurajat şi m-am simţit bine. Nu voi uita niciodată acel moment.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă voi câştiga din nou, va fi un nou moment special, pentru că de fiecare dată câştigi un Grand Slam este foarte special. Am 30 de ani şi nu mai pun presiune pe mine. Dar de aceea sunt aici şi muncesc mult pentru că visez să câştig din nou. Vom vedea dacă se va întâmpla”, a spus Simona Halep, citată de eurosport.com.

Pe lângă trofeul din 2018, Simona Halep a mai disputat două finale la Roland Garros, în 2014 şi în 2018, pierdute în faţa Mariei Sharapova şi a Jelenei Ostapenko. La ultima participare, în 2020, ea era eliminată în optimi de Iga Swiatek, 1-6, 2-6.

Patrick Mouratoglou, mesaj superb pentru Simona Halep

Patrick Mouratoglou a avut un mesaj pentru Simona Halep după eşecul cu Danielle Collins (6-7, 3-6), din turul 2 de la Roma. Antrenorul a folosit cuvinte uriaşe la adresa dublei câştigătoare de Grand Slam. Pentru Simona, urmează Roland Garros, turneu pe care l-a câştigat în 2018.

„Felicitări pentru Danielle Collins, pentru un meci foarte bun făcut ieri, la Roma. A meritat să câştige. Acestea fiind spuse, vreau să îmi exprim mândria și recunoștința – mândria pentru Simona Halep, care a dat tot ce a avut cu curaj şi pasiune şi recunoştinţa pentru oportunitatea de a lucra cu o asemenea campioană.

Pentru a avea succes trebuie să munceşti mult, să ai determinare şi timp. Voi da totul pentru a o ajuta să îşi îndeplinească obiectivele. Le mulţumesc tuturor fanilor care ne-au încurajat şi ne vedem la Roland Garros”, a fost mesajul scris de Patrick Mouratoglou, pe contul oficial de Instagram.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și