Închide meniul

Obiectivul Simonei Halep Melbourne Summer Set 1: „Mi-au lipsit mult meciurile oficiale”. Cu cine se bate românca pentru un loc în semifinale

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 ianuarie 2022, 6:02 / Actualizat: 6 ianuarie 2022, 14:37

Obiectivul Simonei Halep Melbourne Summer Set 1: „Mi-au lipsit mult meciurile oficiale. Cu cine se bate românca pentru un loc în semifinale

Simona Halep, victorie fabuloasă

Instagram Simona Halep

  • Obiectivul Simonei Halep Melbourne Summer Set 1
  • Cu cine se bate românca pentru un loc în semifinale

Simona Halep – Gabriela Ruse 6-2, 6-1 şi cea mai bună jucătoate de tenis din România s-a calificat fără probleme în sferturile competiţiei din Australia. La finalul meciului, Simona a vorbit despre viitoarea adversară din sferturi, dar şi despre problemele cu accidentările pe care le-a avut în 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Obiectivul Simonei Halep Melbourne Summer Set 1

„Nu am început foarte bine, dar apoi am dominat meciul şi sunt fericită. Sunt fericită de forma pe care o am şi sper să o ţin aşa cât mai mult timp şi să nu mai am probleme cu accidentările. Sunt mulțumită, eram nerăbdătoare să joc, mă bucur că sunt aici și pot juca. Nu, nu sunt confortabilă în niciun meci la acest nivel, dar voi încerca să joc cel mai bun tenis al meu, pentru că știu că, astfel, voi avea șanse să câștig”, a dezvăluit Simona Halep la finalul meciului câştigat categoric în faţa Gabrielei Ruse, conform digisport.ro.

Citește și:

Simona Halep se va bate pentru un loc în semifinalele competiţiei de la Antipozi cu Viktorijei Golubic. Jucătoarea de pe locul 43 WTA nu a avut mari probleme în turul secund. A trecut de Lesley Pattinama Kerkhove, locul 158 WTA, cu scorul de 6-3, 6-0. Cele două s-au mai întâlnit până acum doar în Fed Cup. „Va fi un meci foarte greu cu Viktorijei Golubic, dar o să mă focusez pe jocul meu şi o să încerc să joc cel mai bun tenis al meu. Mi-a lipsit mult să joc în meciuri oficiale în 2021, datorită problemelor medicale pe care le-am avut. Am mai jucat cu ea în trecut în FED Cup şi niciun meci nu e câştigat sau pierdut dinainte”, a spus Simona Halep la finalul meciului câştigat categoric în faţa Gabrielei Ruse. .

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya
Tenis • 27 mart., 18:32
Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya. Premiul de consolare primit de româncă
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024