Închide meniul
VIDEO

Imagini şocante la Laver Cup. Un bărbat şi-a dat foc la mână în timpul meciului dintre Stefanos Tsitsipas și Diego Schwartzmann

Reclamă

Publicat: 23 septembrie 2022, 19:31

Imagini şocante la Laver Cup. Un bărbat şi-a dat foc la mână în timpul meciului dintre Stefanos Tsitsipas și Diego Schwartzmann

Imagini şocante la Laver Cup. Un bărbat şi-a dat foc la mână

Profimedia

Imagini şocante. Un bărbat şi-a dat foc la mână la Laver Cup, în timpul partidei dintre Stefanos Tsitsipas și Diego Schwartzmann. Un protestatar şi-a dat foc la un braţ, vineri, pe teren, chiar sub privirile lui Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Activistul de mediu a protestat astfel faţă de folosirea de avioane private în Marea Britanie.

Imagini şocante. Un bărbat şi-a dat foc la mână la Laver Cup

Protestatarul în vârstă de 20 de ani, numit Kai, este membru al grupului End UK Private Jets, care susţine că “emisiile de carbon în 2022 sunt genocid”, notează Daily Mail. Activistul a fost evacuat rapid.

Imagini şocante cu activistul care şi-a dat foc la mână

Reclamă

Protest incredibil la Roland Garros 2022. O tânără şi-a legat gâtul de fileu în timpul semifinalei Casper Ruud – Marin Cilic

Protest incredibil la Roland Garros 2022. Semifinala dintre Casper Ruud și Marin Cilic a fost întreruptă după ce o tânără a intrat pe teren și s-a legat de fileu.

Lina Eichler a intrat pe teren, în primul set, cu un tricou pe care era scris: „Ne-au mai rămas 3 ani!„. A încercat să își lege gâtul de fileu, așa cum a făcut Alizee, în timpul meciului dintre Casper Ruud și Marin Cilic de la Roland Garros.

Tânăra nu și-a putut duce planul la bun sfârțit. Forțele de ordine au intervenit la timp și au scos-o cu forța de pe iarbă. Lina s-a împotrivit, dar a fost târâtă în afara arenei.

Reclamă 4 / 0/3

Lina Eichler a venit cu lămuriri pe contul de Twitter al mișcării de protest „Ultima Generație”. Este o activistă care a încercat să atragă atenția asupra schimbărilor climatice și a necesității de a se lua măsuri urgente.

Mai avem numai trei ani să ne decidem viitorul. Nu putem să ne mai uităm în altă parte. Nu, dacă ne dorim să supraviețuim. Eu am ales rezistența pacifistă„, a precizat Lina.

Fata care a șocat o lume întreagă a explicat ce înseamnă ”ne-au mai rămas 1028 de zile”

Meciul dintre Casper Ruud și Marin Cilic a fost întrerupt după ce o spectatoare a intrat pe teren și s-a legat de fileu. Tânăra, care a purtat un tricou cu mesajul „mai avem 1028 de zile rămase”, s-a pus în genunchi lângă stâlpul fileului.

Patru agenți de securitate au intervenit pentru eliberarea protestatoarei, după care au evacuat-o din arena Philippe-Chatrier. În total, meciul a fost întrerupt timp de 11 minute.

Există mai mulți cercetători care consideră că următorii trei ani (aproximativ 1028 de zile) pot fi decisivi pentru planeta noastră, din punct de vedere al încălzirii globale. De aceea, fata de 22 de ani a ținut să explice mesajul ei.

Suntem în 2022 și e timpul să privim realitatea. Lumea pe care politicienii ne-o prezintă e o lume în care Roland Garros nu va mai exista. Azi (n.r. ieri) am intrat pe teren pentru că nu vreau să mai fac parte din mulțimea care nu face nimic pentru a preîntâmpina problemele climatice”, a spus Alizee, citată de eurosport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și