Închide meniul

„Îmi doresc să am copilași!” Simona Halep, dezvăluiri de senzație despre viitorul său. Ce a spus despre accidentare

Alex Ioniță Publicat: 6 iunie 2024, 20:51

Reclamă
„Îmi doresc să am copilași! Simona Halep, dezvăluiri de senzație despre viitorul său. Ce a spus despre accidentare

Simona Halep, dezvăluiri de senzație despre viitorul său

Simona Halep, după o victorie / Profimedia Images

Simona Halep a făcut dezvăluiri de senzație despre viitorul său! Jucătoarea noastră a vorbit deschis despre ce se va întâmpla în perioada următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Halep s-a retras de la Trofeul Clarins, în luna mai, dar și de la turneul de la Rabat. Românca a acuzat atunci o accidentare la genunchi, despre care a spus acum că este gravă.

Simona Halep, dezvăluiri de senzație despre viitorul său

De asemenea, pe lângă starea de sănătate, Simona Halep a spus și ce planuri de viitor are. Jucătoarea noastră a transmis că, momentan, tenisul este prioritar.

De asemenea, Halep a spus că după ce se va retrage își dorește să aibă copii.

„E gravă pentru că se umflă. Trebuie să am răbdare, pentru că nu mai sunt atât de tănără. Totuși, articulațiile mele sunt uzate, după douăzeci de ani de sport.

Reclamă
Reclamă 4

Mă gândesc la revenire, atât. Vreau ca tenisul să rămână o prioritate, iar după îmi doresc să am copilași”, a spus Simona Halep, citată de sport.ro.

Simona Halep revine pe teren într-un meci uriaş: „Totul e gata, ne vedem în zece zile”

Simona Halep revine pe teren într-un meci uriaş. Românca va juca într-un demonstrativ de senzaţie, care se va disputa la Cluj.

Simona Halep va face echipă cu Andrei Pavel. Cei doi vor întâlni perechea Steffi Graf – Andre Agassi. Soţii Steffi Graf şi Andre Agassi au împreună 30 de titluri de Grand Slam. 22 au fost obţinute de Steffi Graf, iar 8 de către Andre Agassi.

Reclamă

„Totul e gata, ne vedem în zece zile”, a anunţat directorul Transylvania Open, Patrick Ciorcilă pe Instagram. El a publicat şi o fotografie alături de Simona Halep şi Andrei Pavel.

Patrick Ciorcilă e implicat în organizarea acestui eveniment unic în România. Este pentru prima oară când Steffi Graf şi Andre Agassi vin în România.

Meciul demonstrativ dintre perechea Simona Halep / Andrei Pavel şi cea formată din soţii Steffi Graf / Andre Agassi se va disputa pe 15 iunie 2024, în cadrul Sports Festival.

Simona Halep se arăta foarte entuziasmată la începutul anului, atunci când a fost confirmat oficial că acest meci va avea loc.

„(n.r.: La ce te uiţi?) La un meci de tenis. Deja am emoţii, un pic, emoţii foarte plăcute. US Open 2006, împotriva lui Agassi. La asta mă uitam pentru că anul acesta, la Sports Festival, pe 15 iunie, Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi eu, Andrei Pavel, ne vom întâlni la Cluj.

O să fie o zi minunată. De-abia aştept să îi revăd pe Andre, Steffi şi Simona. Mai ales pe Andre, am jucat de 7 ori cu el. L-am învins o dată, din păcate meciul ăsta l-am pierdut (n.r: cel la care se uita acum, de la US Open 2006). De-abia aştept să îi revăd şi mă bucur că Patrick Ciorcilă a putut să îi aducă la Sports Festival. Ne vedem acolo”, a spus şi Andrei Pavel.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și